Ο Φράνκο Φεράρι διέψευσε όλα τα προγνωστικά, ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα τραυματισμού του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Αρη για τον αυριανό (11/11) εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο.

Ακόμα, στη διάθεση του Άκη Μάντζιου τέθηκε μετά από τρεις μήνες, περίπου και ο Κίκε Σαβέιρο, ενώ νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι και ο Ζαν Ζουλ. Ο Ελληνας τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης βλέπει σιγά σιγά να αυξάνονται οι επιλογές του, με τον προπονητή του Αρη να έχει έξτρα λύσεις για τη δύσκολη αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό.

Ολοι βρίσκονται στη διάθεση του Μάντζιου για το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο Ν.Π.Σ. (11/11), στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Montoya, Fattore, Ferrari, Brabec, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Djurasek, Doukoure, Pardo, Menendez, Moberg Karlsson, Suleymanov, Zamora, Saverio, Loren Moron, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Fabiano Leismann (τιμωρημένος), Pavicic, Odubajo, Matarrita, Rupp, Manu Garcia, Δεληζήσης (τραυματίες)».