Ο Ισπανός τεχνικός των Πειραιωτών μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, στάθηκε επίσης στο γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν μία θαρραλέα εμφάνιση, αλλά ήταν άτυχοι στη φάση του Μαντί Καμαρά και δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν. «Είμαστε υπερήφανοι με την εμφάνιση μας, αλλά απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Αναλυτικά όσα είπε:
Το σχόλιο για τον αγώνα: «Ήταν ένα παιχνίδι πολύ ισορροπημένο. Θέλαμε και οι δύο ομάδες να σκοράρουν, να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Η Γουέστ Χαμ κατάφερε να σκοράρει και να πάρει τη νίκη στις λεπτομέρειες.
Εμείς ήμασταν άτυχοι με το δοκάρι να μας στερεί την ισοφάριση. Είμαστε υπερήφανοι με την εμφάνιση μας, αλλά απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα».
Για το πόσο ανταγωνιστικός ήταν ο Ολυμπιακός κόντρα στην Γουέστ Χαμ: «Ο Ολυμπιακός θέλει να κοιτάει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο. Σήμερα αντιμετωπίσαμε μία μεγάλη αντίπαλο. Κάναμε μία πολύ καλή και θαρραλέα εμφάνιση. Θέλαμε να κερδίσουμε και γι’ αυτό απογοητευόμαστε για το τελικό αποτέλεσμα».
Για την τρίτη θέση στον όμιλο: «Αυτή τη στιγμή πρέπει να δούμε το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και ύστερα να δούμε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Όλα μπορεί να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως θα ανταμειφθούμε στην πορεία».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.