Η τιμωρία που επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό από το πειθαρχικό όργανο της Super League, παρέμεινε και στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός χάνει το ματς στα χαρτιά από τον Παναθηναϊκό με 3-0, η ποινή του ενός βαθμού που είχε επιβληθεί στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή παραμένει στους Πειραιώτες και την ίδια ώρα έχει ισχύ και η τιμωρία δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών.

Απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού – Χωρίς κόσμο με ΑΕΚ

Μετά την απόρριψη της Έφεσης των Πειραιωτών από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν χωρίς τον κόσμο τους τα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια τους. τα οποία είναι με Παναιτωλικό και ΑΕΚ.

Την ομάδα του Αγρινίου, οι Πειραιώτες την υποδέχονται στις 25 Νοεμβρίου (17:30), ενώ την Ένωση στις 3 Ιανουαρίου, χωρίς ακόμη να έχει οριστεί ώρα. Αυτό σημαίνει πως, ο Ολυμπιακός θα παίξει ξανά με τον κόσμο του στο Καραϊσκάκης, για το πρωτάθλημα, το 2024.

Πότε παίζει ξανά με κόσμο

Ειδικότερα, το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού που θα γίνει με την παρουσία των οπαδών του θα είναι και απέναντι στον Παναθηναϊκό στις 10 Ιανουαρίου για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας

Αξίζει να σημειωθεί πως ενδιάμεσα μεσολαβεί η εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μπάτσκα Τόπολα, στις 14 Δεκεμβρίου, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.