Ένα πολύ ενδιαφέρον ματς θα διεξαχθεί σήμερα στις 17:15 στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο με τους Παναθηναϊκό και Άρη να κοντράρονται ο ένας τον άλλον για την 6η αγωνιστική της Basket League.

Ξεκινώντας με τους γηπεδούχους όπου πέτυχαν μία σπουδαία νίκη στην έδρα της Μπούντουτσνοστ για το Eurocup. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία της με μία προπόνηση στο «Nick Galis Hall» με τον Έλληνα τεχνικό να μην έχει στη διάθεσή του τον Διαμαντή Σλαφτσάκη λόγω θλάσης στον προσαγωγό και τον Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς λόγω διαστρέμματος.

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά την ήττα στη πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό μετράνε τέσσερις σερί νίκες στην Basket League όντας μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος.

Από την άλλη οι πράσινοι προέρχονται από μία εξαιρετική βραδιά με αντίπαλο την Άλμπα Βερολίνου στη Γερμανία όπου πέτυχαν 60 πόντους στο ημίχρονο και εν τέλει επικράτησαν με 99-85.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα παραταχθεί φυσικά χωρίς τους Παπαπέτρου και Ερναγκόμεθ, ενώ θα χρειαστεί να κοπεί ακόμη ένας ξένος. Μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα το «τριφύλλι» παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με το απόλυτο σε πέντε αγωνιστικές.