Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Απόστολος Γκλέτσος εισβάλλει στη σειρά η «Γη της Ελιάς»

Ο Απόστολος Γκλέτσος εισβάλλει στη σειρά η «Γη της Ελιάς»

Ο ρόλος του θα προκαλέσει έκπληξη στους τηλεθεατές και τους φαν της σειράς.

Σε ρόλο έκπληξη θα εμφανιστεί στη «Γη της Ελιάς» ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο αγαπημένος ηθοποιός ήρθε σε συμφωνία με τον Ανδρέα Γεωργίου και αναμένεται να εμφανιστεί στην αγαπημένη σειρά του MEGA, η οποία διανύει τον τρίτο της κύκλο.

Ο ρόλος του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός, ωστόσο θα προκαλέσει έκπληξη στους τηλεθεατές και τους φαν της σειράς.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (13/11)

Ο Στράτος εντοπίζει την Αριάδνη και είναι έτοιμος να τη χτυπήσει. Χάρη όμως στην έγκαιρη παρέμβαση του Στάθη η κοπέλα σώζεται και ο Στράτος οδηγείται στη φυλακή. Ο Ισίδωρος δεν αισθάνεται καλά που θα φύγουν τα παιδιά του από το σπίτι και κυρίως η εγγονή του. Ετσι η Αμαλία προτείνει στον Μάνο και τη Μαρίνα: «Θα έλεγα να μείνουμε στο σπίτι όλοι μαζί. Αν φύγει η Αγγελικούλα να ξέρετε ότι ο Ισίδωρος θα στενοχωρηθεί πάρα πολύ».

Η Μαργαρίτα και η Αθηνά ετοιμάζονται να φύγουν για το Σούνιο και πιέζουν τη Χάιδω να τις ακολουθήσει: «Δεν ακούμε τίποτα, θα έρθεις μαζί μας. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσουμε μόνη σ’ αυτά τα χάλια», της λένε. Την ίδια στιγμή ο Κωνσταντίνος γίνεται έξαλλος από τον τρόπο με τον οποίο ο Αρης πλησιάζει την Ισμήνη και την προειδοποιεί: «Σου το είπα από την αρχή ότι δεν μου αρέσει το μούτρο του και η συμπεριφορά του. Κοίτα να έχεις τον νου σου», της επισημαίνει και η Ισμήνη τον καθησυχάζει: «Καλά, θα τον έχω τον νου μου, αλλά είσαι λίγο υπερβολικός ή μου φαίνεται;».

H Ξένια ειδοποιεί τον Δημοσθένη πως κάτι δεν πάει καλά με την εγκυμοσύνη της.

Στο μεταξύ ο Λυκούργος, άθελά του, γίνεται μάρτυρας «ιδιαίτερων» στιγμών ανάμεσα στον Παρασκευά και την Ειρήνη και αντιλαμβάνεται ότι ο Παρασκευάς παίζει διπλό παιχνίδι. Ταυτόχρονα, η Αρετή πασχίζει να μάθει πληροφορίες για την Αριάδνη και ρωτάει όποιον βρει, φυσικά και την Ασπασία: «Ελα, λέγε, εσύ ξέρεις, κάτι θα σου έχει πει ο Δημοσθένης», της λέει. Ωστόσο η Ασπασία επιμένει: «Σου είπα, χριστιανή μου, μη με σκας, η κοπέλα είναι απλά κόρη ενός φίλου του Στάθη που τον παρακάλεσε να τη φιλοξενήσει για λίγες μέρες. Ημαρτον». Η Αννα χάνει το ρολόι της και κλαίει απαρηγόρητη, ενώ η Ξένια ειδοποιεί τον Δημοσθένη πως κάτι δεν πάει καλά με την εγκυμοσύνη της κι εκείνος τρέχει κοντά της.

Δείτε το τρέιλερ

*Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: NDP PHOTOS

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Περισσότερους από 220 στόχους της Χεζμπολάχ ισχυρίζονται ότι έπληξαν οι IDF το τελευταίο 24ωρο

Μεταξύ των στόχων που επλήγησαν ήταν υποδομές, εκτοξευτές ρουκετών που είχαν χρησιμοποιήσει σε πρόσφατες επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ και αποθήκες όπλων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024