Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Σουρεάλ «ποροπομπέιρο» για την πιο «Κωτσοβ…ΟΛΕ!» αυθεντική Μπλάκ Φράιντεϊ

Σουρεάλ «ποροπομπέιρο» για την πιο «Κωτσοβ…ΟΛΕ!» αυθεντική Μπλάκ Φράιντεϊ

Τα ευτράπελα που μας κάνουν να πέφτουμε από τα σύννεφα, να επαναπροσδιορίζουμε τη σουρεάλ κατάσταση που μας περιβάλλει και να μην βαριόμαστε ποτέ.

Ούτε ο πιο ευρηματικός, σουρεαλιστής σκηνοθέτης, ούτε ο ίδιος ο David Lynch, δεν θα μπορούσε να οραματιστεί τον παραλογισμό της σύγχρονης, ελληνικής πραγματικότητας. Ναι, υπάρχουν στιγμές που οι συνθήκες μας ξεπερνούν, μας κάνουν να αναρωτιόμαστε αν πρέπει να κλάψουμε σε εμβρυακή στάση ή απλώς να λυθούμε στα γέλια. Είναι οι στιγμές που legit δεν υπάρχει καλύτερη και πιο ώριμη αντίδραση από το να τραγουδήσουμε, «porompom pón, poropo, porompom pero», ενώ κουνάμε ρυθμικά τους γοφούς μας και ένα ζευγάρι μαράκες. «Τι πιο σύνηθες», θα έλεγε κάποιος.

Καλώς ή κακώς, όσοι ζούμε στη χώρα για την οποία έχει γραφτεί ο θρυλικός στίχος, «ζήτω τα παράλογα», έχουμε πειστεί πια πως όλα βαίνουν κατ’ ευχήν, απλώς θέλουμε να μας διευκρινίσει υπεύθυνα κάποιος αρμόδιος για ποιους ακριβώς. Σίγουρα όχι για εμάς, εμάς που απολαμβάνουμε μία καθημερινότητα με «ποροπομπέιρο», ευτράπελα και παράδοξα highlights που μας κάνουν να -ξανά- πέφτουμε από τα σύννεφα, να επαναπροσδιορίζουμε την αντίληψή μας για τη σουρεάλ κατάσταση που μας περιβάλλει και κυρίως, να μην βαριόμαστε ποτέ.

 

 

Ευτυχώς, σε έναν κόσμο που τα πάνω έχουν έρθει κάτω, που ένα σπίτι 28 τ.μ. νοικιάζεται 950 ευρώ και όσοι αυτοπροσδιορίζονται ως influencer πληρώνουν με likes, το μόνο βέβαιο είναι πως η φετινή Μπλακ Φράιντεϊ, στον Κωτσόβολο, τον κορυφαίο προορισμό τεχνολογίας θα είναι για μία ακόμη χρονιά τουμπανέιρο, καθώς μόνο σε αυτόν βιώνουμε το πραγματικό, το αυθεντικό Μπλάκ Φράιντεϊ. Αυτή η αρκετά καθησυχαστική σκέψη, σε συνδυασμό με τη νέα, σπαρταριστή καμπάνια του Κωτσόβολου, μας ενέπνευσε να καταρρίψουν ανεκτίμητα «ποροπομπέιρο» με τα οποία έχουμε βαρεθεί να ερχόμαστε καθημερινά αντιμέτωποι, πριν αναφωνήσουμε «Κωτσοβ… ΟΛΕ!» και αρχίσουμε να οργανώνουμε τις αγορές μας για τη Μπλακ Φράιντεϊ.

Ενοίκια στα ύψη που μας κάνουν να φλερτάρουμε με την ιδέα μίας σπηλιάς στον Όλυμπο

Πρώτο στη λίστα μας δεν θα μπορούσε να είναι άλλο «ποροπομπέιρο», εκτός από αυτό που εκλογικεύει το να πληρώνουμε 950 ευρώ για μία ανήλιαγη «τρύπα» με πολύ κακή διαρρύθμιση στις Κουκουβάουνες, όταν ο κατώτατος μισθός είναι στα 700 ευρώ και την ίδια στιγμή να πρέπει να νιώθουμε το λιγότερο τυχεροί για αυτό.

Ναι, μιλάμε για πράφιτ ή τουλάχιστον, έτσι επιδιώκει να το παρουσιάζει ο κάθε εκμισθωτής, ο οποίος δεν θα περνούσε ούτε απ’ έξω από το σπίτι που προσπαθεί με οσκαρική υποκριτική δεινότητα να αναδείξει. Ίσως, αν ήταν έστω λίγο ειλικρινής, μπορεί και να μας πρότεινε ως εναλλακτική μία ευρύχωρη σπηλιά στις παρυφές του Ολύμπου.

Τα καλά νέα είναι πως και στον Όλυμπο να μέναμε, η εξυπηρέτηση του Κωτσόβολου είναι τόσο πιστολέιρο που σε 60 λεπτά θα βρισκόταν στην πόρτα μας. Μάλιστα, θα μπορούσαμε ακόμη και να προγραμματίσουμε την παραλαβή της παραγγελίας μας, δίνοντας ραντεβού μία συγκεκριμένη ημέρα και ώρα σε έναν χώρο της επιλογής μας.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Όσοι έχουμε αναζητήσει σπίτι στην πρωτεύουσα, ξέρουμε πως όταν ανοίγει η πόρτα ενός διαμερίσματος μπορεί και να διαβούμε τη μαύρη πύλη της Mordor. Εκεί, χάρη σε έναν ταλαντούχο, ακούραστο μεσίτη, θα ζήσουμε μία ακόμη επική κωμωδία ή καλύτερα, τραγωδία καταστάσεων, την οποία θα ζήλευε μέχρι και ο Ricky Gervais, αλλά κατάφερε να αποτυπώσει με τον πιο γλαφυρό τρόπο το εκρηκτικό Κωτσοβολικό δίδυμο.

Αυτό είναι ένα από τα καθιερωμένα «ποροπομπέιρο» που μας κάνει να αναρωτιόμαστε με γνήσια απορία, «ωρέ πού πάμε ρε, πού πάμε». Ποια είναι αυτά που σε κάνουν να απορείς σαν άλλος Βασίλης Αυλωνίτης; Όπως και να έχει, επειδή κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος προς τα πού ακριβώς οδεύουμε, καλό θα ήταν στη φετινή Μπλακ Φράιντεϊ να πάμε Κωτσόβολο, εκεί που και φέτος γίνεται το αυθεντικό Μπλάκ Φράιντεϊ! Εκεί που είναι βέβαιο πως θα κάνουμε αγορές με τιμές φθηνέιρο, πλάνο δόσεων ευκολέιρο μέσω πιστωτικής κάρτας και παραλαβέιρο-πιστολέιρο μέσα σε 20 λεπτά, σε ένα από τα 73 Quick Points των καταστημάτων Κωτσόβολος.

Και επειδή θέλουμε να είμαστε σίγουροι πως θα κάνουμε τα πιο τουμπανέιρο ντιλς στις πιο χαμηλές τιμές, μπορούμε να ψαχτούμε στο kotsovolos.gr, βλέποντας το ιστορικό τιμής του προϊόντος που μας ενδιαφέρει. Βέβαια, οι εκπλήξεις δεν θα αφορούν μόνο στις τιμές, καθώς ο Κωτσόβολος κάθε ημέρα προσφέρει και ένα δώρο σε όλους όσους κάνουμε τις αγορές μας κατά την περίοδο του Μπλακ Φράιντεϊ, δώρα που ισχύουν για όλα τα κανάλια επαφής, όχι μόνο για το site.

Πραγματοποιώντας μία επίσκεψη σε ένα από τα 92 καταστήματα Κωτσόβολος ή στο kotsovolos.gr και καλώντας στο 210 28 99 999, θα ζήσουμε την πιο τουμπανέιρο Μαύρη Παρασκευή όλων των εποχών.

Ανακάλυψε εδώ περισσότερες πληροφορίες και μείνε συντονισμένος για απίθανες προσφορές, πολλά δώρα και εκπλήξεις τουμπανέιρο!

Sports in

Ολυμπιακός: Χαμός για το παιχνίδι στον Βόλο – «Έφυγαν» 5.000 εισιτήρια

«Κοκκινίζει» ο Βόλος εν όψει της πρεμιέρας του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα κόντρα στην τοπική ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024