Η Στουτγκάρδη, έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν στη Bundesliga, καθώς σε 11 αγωνιστικές βρίσκεται στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς και επτά μακριά από τη πρωτοπόρο Λεβερκούζεν.

Η εξαιρετική αυτή εκκίνηση έχει ονοματεπώνυμο για τη Στουτγκάρδη: Σερού Γκιρασί. Ο 27χρονος φορ από τη Γουινέα μετρά σε 9 αγωνιστικές 15 γκολ, βρισκόμενος στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μόνο πίσω απο τον Κέιν, ο οποίος έχει 17 γκολ σε 11 όμως αγωνιστικές.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις τον έχουν φέρει στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ιταλία, τόσο η Μίλαν όσο και η Ίντερ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 27χρονου στράικερ, ο οποίος σε λιγότερο από έναν χρόνο έχει εκτινάξει τη χρηματιστηριακή του αξία στα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Εκτός από τη Στουτγκάρδη, ο φορ από τη Γουινέα έχει αγωνιστεί επίσης στην Κολονία στη Γερμανία αλλά και στις Ρεν, Αμιάν, Λιλ, Οσέρ και Σταντ Λαβαλουά στη Γαλλία.

Δείτε τον εν δράσει:

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από λίγες εβδομάδες ο σπουδαίος Λόταρ Ματέους είχε «προξενέψει» τον Γκιρασί στην Μπάγερν Μονάχου. «Θα έπαιρνα τον Γκιρασί. Έχει όλα όσα χρειάζεται ένας κορυφαίος σέντερ φορ. Ο Γκιρασί είναι εξίσου καλός με τον Κολό Μουανί αλλά κοστίζει πολύ λιγότερο. Γιατί να μην προσπαθήσει η Μπάγερν για τον Γκιρασί; Σχεδόν στα 30 του χρόνια, ο Κέιν είναι ήδη αρκετά μεγάλος. Ο Βίκτορ Οσιμέν είναι πολύ ακριβός, ο Κολό Μουανί θα κοστίσει επίσης περισσότερο από την αγοραστική του αξία, η οποία έχει αυξηθεί μετά από ένα δυνατό Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Γαλλία και υπό την προϋπόθεση ότι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα τον αφήσει να φύγει», είχε αναφέρει.