Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Κάτας: «Eπικίνδυνη ομάδα ο Ολυμπιακός, να αντέξουμε στην πίεσή του»

Κάτας: «Eπικίνδυνη ομάδα ο Ολυμπιακός, να αντέξουμε στην πίεσή του»

Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι για την 8η αγωνιστική της Euroleague, με τον Όντεντ Κάτας να μιλά για την αναμέτρηση.

Ο Ισραηλινός τεχνικός τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι είναι πολύ επικίνδυνοι, παρά τα μέχρι τώρα αποτελέσματά τους, ενώ επισήμανε ότι είναι πρόκληση να αγωνίζεσαι σε άδειο γήπεδο.

Οι δηλώσεις του Όντεντ Κάτας:

«Προερχόμαστε από δύο νίκες και αυτό είναι κάτι που θέλουμε να συνεχίσουμε. Παίζουμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, αν και τα πρόσφατα αποτελέσματά του δεν είναι καλά. Όμως γνωρίζουμε ξέρουμε τον Ολυμπιακό και ξέρουμε πόσο επικίνδυνοι είναι» ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι πρόκληση να παίζουμε σε άδειο γήπεδο που είναι η έδρα μας και θα πρέπει να νιώσουμε σαν να παίζουμε στο Τελ Αβίβ. Το κλειδί για εμάς είναι να ελέγξουμε το ριμπάουντ. Από εκεί και πέρα να τρέξουμε στο γήπεδο και να σκοράρουμε εύκολους πόντους. Έχουν πολύ καλά γκαρντ και θα πρέπει να είμαστε πολύ έξυπνοι και να κρατάμε την μπάλα».

Υπενθυμίζουμε νωρίτερα ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε αναφέρει για το παιχνίδι με την Μακάμπι: «Δεν έχουμε καμία σχέση ούτε εμείς ούτε η Μακάμπι με το παιχνίδι που είχαμε δώσει στο τουρνουά της Κύπρου» και συνέχισε: «Οι υποχρεώσεις διαμορφώνουν πολλές διαφορετικές συνθήκες. Η συνθήκη για εμάς είναι πως πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε ουδέτερο γήπεδο. Η Μακάμπι προπονείται εκεί και παίζει χωρίς κόσμο και αυτά τα ματς είναι πάντα ιδιαίτερα γιατί δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις. Ελπίζω να έχουμε το κίνητρο που χρειάζεται γιατί είμαστε σε μια καμπή της Ευρωλίγκας, που σιγά σιγά επανέρχονται οι παίκτες μας ή περιμένουμε να επανέλθουν από τραυματισμούς. Κάθε νίκη είναι πολύ σημαντική για εμάς».

Sports in

Παπαδόπουλος: «Είμαι πραγματικά περήφανος για αυτά τα παιδιά, αξίζουν το μετάλλιο»

Όσα δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής Νέων μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Eurobasket U20.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024