Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Και η Μπάρτσα για τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Και η Μπάρτσα για τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Οι Ισπανοί μετά την Ρεάλ βάζουν και την Μπαρτσελόνα στο κυνήγι του άσου του Παναθηναϊκού

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έχει τραυματιστεί και θα μείνει εκτός δράσης για το επόμενο δίμηνο. Ένα από τα πιο μεγάλα αστέρια του φετινού Παναθηναϊκού και ένας από τους κορυφαίους στην Ευρώπη παραμένει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ειδικά στην πατρίδα του όπου τον έχουν ήδη βάλει στο στόχαστρο και της Ρεάλ για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Προφανώς βιάζονται καθώς η χρονιά είναι σε εξέλιξη, ο παίκτης έχει συμβόλαιο και όλα αυτά είναι για την επόμενη χρονιά ενώ είναι ήδη σε εξέλιξη η τρέχουσα.

Τελευταίο σενάριο που ήρθε από την Ισπανία φέρνει τον Χουάντσο στη λίστα της Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα του elgoldigital αναφέρει: «Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ήταν ένας από τους σπουδαίους παίκτες που άφησαν το NBA αυτό το καλοκαίρι για να επιστρέψουν στην Ευρώπη και ήταν πολύ κοντά στο να υπογράψει για την Μπαρτσελόνα.
Μετά από αρκετά χρόνια που είχε έναν μάλλον μικρό ρόλο στο ΝΒΑ, γύρισε και είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες σε όλη την Ευρώπη.

Τελικά, και παρόλο που η ομάδα της Μπάρτσα ήταν πολύ κοντά στο κλείσιμο της υπογραφής του, ο Ισπανός κατέληξε στην Ελλάδα για να παίξει στον Παναθηναϊκό. Το έκανε με μισθό 2,5 εκατ. ευρώ, οπότε οι προσδοκίες ήταν πολύ μεγάλες. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν ανταποκρίνεται σε αυτές. Κάτι που έκανε τον Ερνανγκόμεθ να επιστρέψει στα ραντάρ της FC Barcelona.

Το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στη σεζόν δεν ήταν καλό, καθώς έχει τρεις νίκες και τέσσερις ήττες στην Ευρωλίγκα. Χειρότερα από τα αναμενόμενα. Και, στην Ευρώπη, ο Χουάντσο καταγράφει λιγότερους από 10 πόντους ανά παιχνίδι με πολύ άσχημα ποσοστά.

Με δεδομένη αυτή την κατάσταση, υπάρχουν ήδη αυτοί που τοποθετούν τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ εκτός Παναθηναϊκού. Στην Ελλάδα δέχεται μεγάλη κριτική και είναι ένας από τους σπουδαίους παίκτες που θα μπορούσαν σύντομα να αλλάξουν ομάδα. Μάλιστα, έβαλαν τη Ρεάλ Μαδρίτης στον αγώνα για την υπογραφή του. Όμως η αλήθεια είναι ότι η Μπαρτσελόνα έχει ένα μυστικό όπλο για να τον πείσει.

Ο Γουίλι, κλειδί για την υπογραφή του

Καθώς δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, το μυστικό όπλο της FC Barcelona για να υπογράψει τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ είναι ο Γουίλι. Ο αδερφός του Ισπανού έφτασε επίσης στην Μπάρτσα αυτό το καλοκαίρι και είναι ένας από τους κορυφαίους της ομάδας. Περνάει όμως και διαδικασία προσαρμογής, αφού οι προσδοκίες ήταν ότι θα είναι ο καλύτερος σέντερ στην Ευρώπη από την άφιξή του.

Τώρα πρέπει απλώς να περιμένουμε, αλλά δεν είναι μυστικό ότι ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα ήθελε πολύ να παίξει μαζί με τον Γουίλι στην FC Barcelona. Τώρα το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε, καθώς δεν θα υπάρξει κίνηση προς το παρόν. Όμως η πιθανότητα να δούμε και τα δύο αδέρφια να παίζουν με την ίδια φανέλα αυξάνεται», κατέληξε το ισπανικό δημοσίευμα.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Διπλωμάτες αποχωρούν μαζικά την ώρα που ο Νετανιάχου ανεβαίνει στο βήμα του ΟΗΕ

Αντιδράσεις προκαλεί η παρουσία Νετανιάχου στον ΟΗΕ εντός και εκτός αίθουσας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024