Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Αταμάν για Ναν: «Είναι εξαιρετικός παίκτης, αλλά χρειάζεται χρόνο»

Αταμάν για Ναν: «Είναι εξαιρετικός παίκτης, αλλά χρειάζεται χρόνο»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις, αλλά και για την προσαρμογή του Κέντρικ Ναν στην ομάδα.

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στη Media Day του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις (15/11, 21:15) ενώ αναφέρθηκε και στην προσαρμογή του Κέντρικ Ναν τονίζοντας πως θα χρειαστεί χρόνο.

Σίγουρος ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ότι ο Αμερικανός θα βοηθήσει το Τριφύλλι

«Ακόμα και να φέρεις στην ομάδα τον Στεφ Κάρι ή τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, δεν θα είναι εύκολο. Ο Κέντρικ Ναν είναι εξαιρετικός παίκτης, με εξαιρετική ποιότητα, αλλά χρειάζεται χρόνο για να εξελιχθεί μέσα από την ομάδα, να καταλάβει τους συμπαίκτες του και το παιχνίδι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Όσα είπε ο Αταμάν:

«Σε κάθε παιχνίδι, οι ομάδες της EuroLeague αναζητούν την νίκη, είτε έχουν χάσει τρία ματς σερί, είτε έχουν κερδίσει δύο παιχνίδια στη σειρά. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ζάλγκρις είναι καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες. Ο Έβανς είναι ο βασικός τους σκόρερ, αλλά και ο Ντίμσα μπορεί να σκοράρει, το ίδιο και ο Σμιτς. Ο Ουλάνοβας είναι πάντα επικίνδυνος. Τα τελευταία δύο χρόνια παίζουν πάνω-κάτω με το ίδιο ρόστερ και ξέρουν πως να παίξουν. Έχασαν τα τελευταία παιχνίδια, αλλά ηττήθηκαν από την Εφές στην Τουρκία στην παράταση. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, επιθετικά κόντρα στην Άλμπα. Βρήκαμε καλά σουτ, μοιράσαμε την μπάλα πολύ καλά. Μετά από αυτό το παιχνίδι πίστευα ότι πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά, αλλά δείξαμε σπουδαίο χαρακτήρα στη Θεσσαλονίκη στο παιχνίδι με τον Άρη. Τώρα πρέπει να παίξουμε επιθετικά και σκληρά στην έδρα μας. Η άμυνα είναι πάντα το κλειδί, γιατί στην επιίθεση δεν μπορείς να βάζεις κάθε φορά 100 πόντους.

Ακόμα και να φέρεις στην ομάδα τον Στεφ Κάρι ή τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, δεν θα είναι εύκολο. Δεν είναι εύκολο να βάλεις έναν παίκτη στο σύστημα της ομάδας σε μία εβδομάδα ή σε 10 μέρες. Ο Κέντρικ Ναν είναι εξαιρετικός παίκτης, με εξαιρετική ποιότητα, αλλά χρειάζεται χρόνο για να εξελιχθεί μέσα από την ομάδα, να καταλάβει τους συμπαίκτες του και το παιχνίδι. Μετά θα μας βοηθήσει πολύ».

Only in

Η Ευρώπη νεκροταφείο πυρηνικών αποβλήτων - Τα σχέδια για να χτίσουν «τάφους» χιλιετιών

Ποια κράτη σχεδιάζουν να κάνουν το επόμενο βήμα για τα πυρηνικά απόβλητα – Η αποθήκευσή τους αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του 21ου αιώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024