Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Για το διπλό-αντίδραση ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι

Για το διπλό-αντίδραση ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι

Πρώτη επίσκεψη για τον Ολυμπιακό φέτος στο Βελιγράδι, αλλά όχι για την Παρτίζαν ή τον Ερυθρό Αστέρα, αφού εκεί πλέον εδρεύει η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ μετακόμισε προσωρινά στην πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, όπου εκεί θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό (14/11, 21:05) και συγκεκριμένα στην «Χάλα Πιονίρ», για την όγδοη αγωνιστική της Euroleague.

Στο 3-4 είναι το ρεκόρ των Πειραιωτών στη διοργάνωση, ενώ από την άλλη η «ομάδα του λαού» είναι στο 4-2 και εκκρεμεί το ματς της 6ης αγωνιστικής με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Κομβικό ματς για τον Ολυμπιακό με τη Μακάμπι στη Σερβία

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πριν την έναρξη της χρονιάς για το τουρνουά «Ανδρέας Χανδριώτης» στην Κύπρο, εκέι όπου οι νταμπλούχοι Ελλάδας επικράτησαν 71-68.

Με επιστροφή Σίκμα, αλλά χωρίς «Μίλου»

Αυτή την στιγμή, ο Ολυμπιακός μετράει δύο σερί ήττες, στις λεπτομέρειες. Η πρώτη, εκτός έδρας από το Φενέρμπαχτσε με σκορ 79-77 και η δεύτερη από την Μπασκόνια με 75-74, μέσα στο ΣΕΦ. Πριν το ταξίδι τους στο Βελιγράδι, οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξένησαν στο ΣΕΦ τον Προμηθέα, τον οποίο νίκησαν 92-75. Εκτός αποστολής έμειναν οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Σακίλ ΜακΚίσικ, ενώ διαθέσιμος είναι ξανά ο Λουκ Σίκμα που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Στον αντίποδα, η Μακάμπι δεν έχει υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα Ισραήλ. Αυτή τη στιγμή, μετράει δύο σερί νίκες. Αρχικά, πέρασε με το εμφατικό 98-90 από το Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι και στη συνέχεια στο πρώτο της εντός έδρας ματς, που έγινε στο Βελιγράδι, νίκησε 93-90 την Μπάγερν Μονάχου. Ο Όντεντ Κάτας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής επέστρεψε ο Γουέιντ Μπόλντγουιν, ο οποίος στο ντεμπούτο του τη φετινή σεζόν παίζοντας 25:25’’ και έχοντας 12 πόντους, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 6 λάθη.

Επόμενο ματς στη διπλή εβδομάδα για τους «ερυθρόλευκους» απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα (16/11, εντός) και για την «ομάδα του λαού» κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (16/11, εντός).

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Σαούλιους Ράτσις (Λιθουανία) και Ράιν Πεεράντι (Εσθονία).

Sports in

«Τρομάζει» η Team USA, διέλυσε τους Σέρβους σε φιλικό (79-105)

Παίζοντας όσο χρειάστηκε, η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ επιβλήθηκε εύκολα της Σερβίας με 105-79 σε φιλική αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024