Ισχυρό πλήγμα για τους Μιλγουόκι Μπακς, καθώς χάνουν έναν από τους σημαντικότερους παίκτες τους στο ροτέισον για τουλάχιστον δύο μήνες.

Συγκεκριμένα, ο φόργουορντ των «ελαφιών», Τζέι Κράουντερ, θα παραμείνει εκτός μέχρι τον Ιανουάριο μετά τον τραυματισμό του στους κοιλιακούς στο παιχνίδι με τους Ορλάντο Μάτζικ το Σάββατο.

Σημαντικό πρόβλημα για τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Μιλγουόκι ανέφερε τη Δευτέρα το βράδυ ότι ο Κράουντερ πέταξε στη Φιλαδέλφεια για να επισκεφθεί έναν ειδικό, ο οποίος όρισε την επιστροφή του σε περίπου οκτώ εβδομάδες. Από εκεί και πέρα, ο Κράουντερ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σήμερα (14/11).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των Μπακς

«Θα επιστρέψει. Θα επιστρέψει πολύ πριν τα πλέι οφ», είπε ο προπονητής του Μιλγουόκι, Εϊντριαν Γκρίφιν. «Ήρθε στην προετοιμασία σε εκπληκτική φόρμα. Και είναι ένα τεράστιο κομμάτι αυτού που προσπαθούμε να κάνουμε προχωρώντας μπροστά».

Μόνο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Ντέμιαν Λίλαρντ έχουν κατά μέσο όρο περισσότερα λεπτά ανά αγώνα από τον Κράουντερ (26,7 λεπτά), ο οποίος έχει κατά μέσο όρο 8,1 πόντους και 3,9 ριμπάουντ ανά παιχνίδι αυτή τη σεζόν.

Ο Κράουντερ ξεκίνησε δύο παιχνίδια στη θέση του Κρις Μίντλετον, τον οποίο η ομάδα ξεκουράζει σε παιχνίδια back-to-back, και έπαιξε και στα εννέα παιχνίδια πριν τραυματιστεί το Σάββατο.