Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
«Η UEFA ξεκινάει έρευνα για ρατσιστική επίθεση στο ΠΑΟΚ - Αμπερντίν»

«Η UEFA ξεκινάει έρευνα για ρατσιστική επίθεση στο ΠΑΟΚ – Αμπερντίν»

Σύμφωνα με το «Sky Sports», η UEFA ανοίγει φάκελο για ενδεχόμενη ρατσιστική επίθεση προς τον Πάπε Χαμπίμπ Γκουέγ της Αμπερντίν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Σε καταγγελία για ρατσιστική επίθεση προς τον Πάπε Χαμπίμπ Γκουέγ προχώρησε η Αμπερντίν μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League. Σύμφωνα μάλιστα με το «Sky Sports», η UEFA θα ανοίξει φάκελο για την υπόθεση και θα διερευνήσει το περιστατικό.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα διερευνήσει το περιστατικό, όπως τονίζουν στην Μεγάλη Βρετανία

«Ουδέποτε στην Τούμπα έχει υπάρξει ρατσιστική συμπεριφορά, η οποία δεν θα ήταν έτσι κι αλλιώς ανεκτή. Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι ξεκάθαρα προϊόν φαντασίας, καθώς δεν υπέπεσε στην αντίληψη κανενός επίσημου της διοργάνωσης.

Αντίθετα, ήταν εμφανής η προκλητική συμπεριφορά των αναπληρωματικών της Αμπερντίν στη φάση της ισοφάρισής τους και προς τιμήν τους οι φίλαθλοι δεν αντέδρασαν καθόλου», είχε αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως απάντηση στις καταγγελίες της Αμπερντίν και πλέον το μπαλάκι περνάει στην UEFA.

Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο γήπεδο του Δικεφάλου του Βορρά, ολοκληρώθηκε ισόπαλο με το σκορ στο 2-2.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Sports in

«Κλείνουν» τα πρώτα φιλικά στον Άρη

Οι κιτρινόμαυροι αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ανακοινώσουν τρία ή τέσσερα παιχνίδια προετοιμασίας, που θα διεξαχθούν στην Ολλανδία, κατά το διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024