Πρόκειται για τις πιο δημοφιλείς ηλεκτρονικές συσκευές και για καλό λόγο! Ο λόγος για τις σκούπες ρομπότ που χάρη στα προηγμένα τους χαρακτηριστικά επιτελούν άριστα την λειτουργία τους και διατηρούν τους χώρους μας καθαρούς, κόντρα στα ατυχήματα και τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινής ζωής.

Επενδύστε σήμερα στην δική σας σκούπα ρομπότ, που μπορείτε να βρείτε σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε σκούπες ρομπότ και θα την παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα της χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Τώρα μάλιστα, μπορείτε να αποκτήσετε ό,τι και αν ψάχνετε σε σούπερ Black Friday προσφορές ανάμεσα σε 5.000.000+ προϊόντα.

Οι σκούπες ρομπότ καθαρίζουν όσο λείπετε

Σε ποιον δεν αρέσει να επιστρέφει σε ένα καθαρό και περιποιημένο σπίτι; Οι σκούπες ρομπότ μπορούν να σας βοηθήσουν να τα καταφέρετε, αφού μπορείτε να τις προγραμματίσετε να καθαρίσουν τους χώρους σας όσο είστε έξω στην δουλειά ή στο γυμναστήριο.

Ακόμα και εάν σκοπεύετε να φύγετε για διακοπές, η σκούπα σας θα συνεχίσει με συνέπεια τα καθήκοντά της και θα διατηρεί το σπίτι καθαρό και έτοιμο για την επιστροφή σας.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την φόρτισή τους

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά τους είναι ότι είναι επαναφορτιζόμενες ενώ επιστρέφουν και στην βάση σύνδεσής τους για επαναφόρτιση στο τέλος κάθε κύκλου καθαρισμού. Εφόσον η βάση φόρτισής τους είναι συνδεδεμένη, δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχείτε για την χαμηλή της μπαταρία.

Ορισμένα μοντέλα θα σταματήσουν ακόμη και τον καθαρισμό και θα επιστρέψουν μόνα τους στο dock, μόλις η μπαταρία τους «πέσει».

Καθαρίζουν κάθε επιφάνεια

Οι περισσότερες σκούπες ρομπότ είναι εξαιρετικά ευέλικτες ως προς τις επιφάνειες που μπορούν να καθαρίσουν. Καθώς μετακινούνται από δωμάτιο σε δωμάτιο, μπορούν με τους αισθητήρες τους να εντοπίσουν την διαφορά ανάμεσα σε πιο σκληρά ή μαλακά δάπεδα, παχύτερα ή πιο λεπτά χαλιά.

Καθώς καθαρίζουν μπορούν να χειριστούν με ευκολία τις αλλαγές στις επιφάνειες αλλά και να αναγνωρίσουν τα έπιπλα στους χώρους σας για να μην πέφτουν πάνω τους.

Δική μας αγαπημένη είναι η Σκούπα Ρομπότ H.Koenig, πρακτική και εύχρηστη καθαρίζει και σας γλιτώνει πολύτιμο χρόνο από το σκούπισμα και το ξεσκόνισμα του σπιτιού. Με τη γυροσκοπική τεχνολογία καθοδήγησης, η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ χαρτογραφεί το σπίτι σας και επιλέγει το δρομολόγιό του για τον καθαρισμό μεθοδικά.

Χάρη στην δεξαμενή νερού 180 ml και την απορροφητική σφουγγαρίστρα μικροϊνών μπορεί να σκουπίσει και να καθαρίσει όλους τους τύπους δαπέδου. Λειτουργεί με 4 τρόπους καθαρισμού: σπειροειδή, γραμμικό, εμπρός και πίσω.

Χρησιμοποιώντας τους αισθητήρες της ανιχνεύει χώρους και εμπόδια που υπάρχουν μεταξύ των επίπλων, αποφεύγοντας τα εμπόδια και φτάνοντας σε κάθε γωνία. Καθαρίζει αποτελεσματικά καθώς έχει υψηλή δύναμη αναρρόφησης και το φίλτρο HEPA υψηλής απόδοσης για καλύτερη ποιότητα φιλτραρίσματος.

Διαθέτει σύστημα διπλής βούρτσας και μεγάλη αυτονομία 100 λεπτών που επιτρέπει τον πλήρη καθαρισμό των δαπέδων του σπιτιού σας με μία μόνο φόρτιση.

Όταν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ επιστρέφει αυτόματα στη βάση της χάρη στον δέκτη υπέρυθρων ακτίνων του και φορτίζεται ξανά για 4 έως 5 ώρες. Διαθέτει τηλεχειριστήριο που σας επιτρέπει να επιλέξετε μία από τις δύο ταχύτητες καθαρισμού, να το οδηγήσετε οπουδήποτε, να επιλέξετε τη λειτουργία καθαρισμού και να την απενεργοποιήσετε όποτε θέλετε.

Είναι συμβατή και με  Google Home αλλά και Alexa για να πλαισιωθεί αρμονικά στο smart home σας.

#blackfriday