Ένας νέος κόσμος δυνατοτήτων ανοίγεται μπροστά σας με τις κουζινομηχανές, που μπορεί να σας βοηθήσουν από τα πιο απλά, όπως η προετοιμασία του φαγητού, μέχρι και τα πιο σύνθετα εγχειρήματα, όπως η δημιουργία ολοκληρωμένων πιάτων για το οικογενειακό σας τραπέζι.

Η πιο εύκολη και γρήγορη κοπή λαχανικών ή ο πουρές για το συνοδευτικό ντιπ είναι μόνο η αρχή. Με τις κουζινομηχανές μπορείτε να φτιάξετε από την αρχή τα δικά σας προϊόντα, όπως σάλτσες αλλά και νέες συνταγές, επιλέγοντας εξολοκλήρου τα υλικά.

Μπορείτε να βρείτε την δική σας, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε κουζινομηχανές ενώ θα την παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας στην ώρα της, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Τώρα μάλιστα, μπορείτε να αποκτήσετε ό,τι και αν ψάχνετε σε σούπερ Black Friday προσφορές ανάμεσα σε 5.000.000+ προϊόντα.

Όσα μπορείτε να κάνετε με τις κουζινομηχανές

Οι κουζινομηχανές είναι συχνά εξοπλισμένες με μια λεπίδα σε σχήμα «S», που διαθέτει δύο λοξές λεπίδες με αντίθετες κατευθύνσεις. Αυτή η λεπίδα είναι πολλαπλών χρήσεων και μπορεί να εκτελέσει διάφορες εργασίες, συμπεριλαμβανομένου του τεμαχισμού.

Ενώ οι κουζινομηχανές δεν αλέθουν, αξιοποιώντας την κοφτερή τους λεπίδα μπορούν να ψιλοκόψουν ώστε το τελικό αποτέλεσμα να έχει την χαρακτηριστική υφή του αλέσματος, χωρίς όμως να χρειάζονται μύλο.

Η λεπίδα «S» πολλαπλών χρήσεων είναι ένα ευέλικτο εργαλείο που μπορεί να μετατρέψει τα τρόφιμα σε πουρέ αστραπιαία. Ανάλογα με την επιθυμητή συνοχή, ο πουρές μπορεί να γίνει απλά και εύκολα επιλέγοντας τις κατάλληλές ρυθμίσεις και αφήνοντας την κουζινομηχανή να κάνει την δουλειά για… εσάς.

Από τις πιο δυνατές επιλογές, είναι η Κουζινομηχανή Turbotronic που έχει έρθει για να αναβαθμίσει την κουζίνα σας, προσφέροντάς σας γρήγορη και αποτελεσματική ανάμειξη των υλικών σας, ώστε να διευκολύνει τη διαδικασία της μαγειρικής.

Έρχεται εξοπλισμένη με 4 σετ εξαρτημάτων βαρέως τύπου: Γάντζο από ανοξείδωτο ατσάλι, άγκιστρο ζύμωσης από ανοξείδωτο ατσάλι και αναδευτήρα Flex Edge Beater (με άκρο σιλικόνης), δοχείο από ανοξείδωτο ατσάλι 6,5 λίτρων, καπάκι για το μπολ με άνοιγμα αναπλήρωσης υλικών και αντιολισθητικά πόδια από καουτσούκ.

Διαθέτει smart λειτουργία με φωτεινή ένδειξη, διαφορετικές ρυθμίσεις ταχύτητας με φωτεινή ένδειξη αλλά και λειτουργία παλμού για γρήγορη ταχύτητα στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Εξίσου δυνατό είναι και το Επιτραπέζιο Μίξερ – Κουζινομηχανή από την Herzberg, που θα αντικαταστήσει και θα αναβαθμίσει πολλές από τις συσκευές που έχετε ήδη στην κουζίνα σας, υποσχόμενο να αναδείξει τον σεφ που κρύβετε μέσα σας. Tο πανίσχυρο μοτέρ των 1800watt είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση και να ανταπεξέλθει σε κάθε ζύμη και κάθε παρασκευή.

Με αυτό μπορείτε να φτιάξτε πίτες, ψωμί, μπισκότα, κέικ και διάφορα αρτοσκευάσματα, να ετοιμάσετε τάρτες, μαρέγκες, τούρτες, cupcakes και αμέτρητους ακόμη γλυκούς πειρασμούς.  Και αν ακολουθείτε χορτοφαγική ή vegan διατροφή αλλά και αν απλώς λατρεύετε τη μοντέρνα, υγιεινή κουζίνα, τότε και πάλι έχετε βρει τον «σύμμαχό» σας!

Η κουζινομηχανή διαθέτει μπολ 6.5 λίτρων από ανοξείδωτο ατσάλι και 6 ταχύτητες και ενδεικτική λυχνία λειτουργίας LED. Τα 3 εξαρτήματα ανάδευσης που διαθέτει καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας! Το χτυπητήρι – σύρμα θα αφρατέψει ιδανικά το μείγμα σας, ο γάντζος είναι ιδανικός για τις ζύμες σας ενώ ο  αναδευτήρας-φτερό σε σχήμα Υ ζυμώνει πανεύκολα.

#blackfriday