Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Έλενα Χατζηαλεξάνδρου: Στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου

Έλενα Χατζηαλεξάνδρου: Στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου

Ένα βιβλίο με κινηματογραφική πλοκή, καταιγιστική δράση βασισμένο σε πραγματικά ιστορικά στοιχεία.

Η Έλενα Χατζηαλεξάνδρου, γιόρτασε τα γενέθλιά της και παρουσίασε το δεύτερο βιβλίο της σε μια λαμπερή βραδιά παρουσία αγαπημένων της φίλων.

Η αεικίνητη και πολυπράγμων, γνωστή για τις κινηματογραφικές παραγωγές ( Safe Sex-Το Κλάμα βγήκε από τον παράδεισο, κ.ά.) αλλά και τηλεοπτικές σειρές με πιο τελευταία τους «Συμπέθερους από τα Τίρανα», Έλενα Χατζηαλεξάνδρου αποφάσισε να ασχοληθεί με τη συγγραφή βιβλίων.

Πριν λίγες ημέρες παρουσίασε το δεύτερο βιβλίο της με τίτλο «Το τελευταίο στοιχείο» με ένα μεγάλο πάρτι στο Athenee, όπου αγαπημένοι φίλοι, συνεργάτες, καλλιτέχνες της τραγούδησαν το «Happy Birthday».

Η Σάγια τραγούδησε στη βραδιά

Η πολυσχιδής Έλενα, που παρουσιάζει την ιστορία της με κινηματογραφική ματιά, στο «Τελευταίο στοιχείο» οδηγεί τον αναγνώστη σε ένα μυστηριώδες, αστυνομικό περιβάλλον όπου πραγματικά ιστορικά στοιχεία «δένονται» με μαεστρία με φανταστικά γεγονότα κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και την τελευταία σελίδα του.

Η Ευδοκία Ρουμελίωτη

Η συγγραφέας ανέμεσα στους αγαπημένους φίλους της

Το βιβλίο και η ιστορία του

Η πλοκή πραγματεύεται ένα στυγερό έγκλημα συγκλονίζει τους επιχειρηματικούς κύκλους της Αθήνας λίγο πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004. O πανίσχυρος Πωλ Σιδέρης βρίσκεται δολοφονημένος στο εξοχικό του στο Σούνιο. Μοναδική ύποπτη η σύζυγος του που τελικά καταδικάζεται και φυλακίζεται αφήνοντας πίσω την μικρή της κόρη

Δεκαπέντε χρόνια αργότερα η νεαρή εγκληματολόγος Νάντια Βεντούρη, ανοίγει εκ νέου τον φάκελο Σιδέρη. Σύντομα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια διεθνή σπείρα που προωθεί στην αγορά ανεκτίμητα έργα τέχνη.

Η Κόρα Καρβούνη και η Στεφανία Γουλιώτη

Από κυνηγός βρίσκεται κυνηγημένη όταν ανακαλύπτει ότι τα έργα είναι κλεμμένα κατά την διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Θα καταφέρει να επιβιώσει; Τελικά ποιος ήταν ο πραγματικός δολοφόνος του Πωλ Σιδέρη;

Πως συνδέεται η υπόθεση με την προπολεμική Θεσσαλονίκη αλλά και την εύρωστη Εβραϊκή κοινότητα της πόλης; Πόσο ισχυρά είναι τα μέλη της σπείρας και ποιοι είναι οι δεσμοί τους με την Ναζιστική Γερμανία; Ένα βιβλίο με κινηματογραφική πλοκή, καταιγιστική δράση βασισμένο σε πραγματικά ιστορικά στοιχεία.

Αγαπημένοι φίλοι της συγγραφέως της ευχήθηκαν καλοτάξιδο το νέο της βιβλίο

Sports in

Επίσημο: Ο Έσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική Αργεντινής

Ο Σαντιάγο Έσε είναι και επίσημα στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024