Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Αυτή είναι η «καμπάνα» στον Ντρέιμοντ Γκριν για το κεφαλοκλείδωμα στον Γκομπέρ (vid)

Αυτή είναι η «καμπάνα» στον Ντρέιμοντ Γκριν για το κεφαλοκλείδωμα στον Γκομπέρ (vid)

Τρελή καμπάνα από το NBA στον Ντρέιμοντ Γκριν με τη Λίγκα να δίνει την… απόλυτη εξήγηση για την αυστηρότητά της.

Πέντε αγώνες μακριά από τα παρκέ θα μείνει ο Ντρέιμοντ Γκριν, με το ΝΒΑ να εξηγεί πως εξάντλησε την αυστηρότητά του εξαιτίας του ιστορικού του παίκτη των Γκόλντεν Στέιτ.

Μία ημέρα μετά από το κεφαλοκλείδωμα στον Ρουντί Γκομπέρ, ο Γκριν ενημερώθηκε για την τιμωρία που του επιβλήθηκε. Ο φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς θα χάσει τους επόμενους πέντε αγώνες της ομάδας του και θα έχει οικονομικό πρόστιμο 770 χιλιάδων δολαρίων.

Πολύ βαριά τιμωρία για τον Ντρέιμοντ Γκριν

Ο Κομισάριος Άνταμ Σίλβερ ήταν αυστηρός με τον φόργουορντ των Γουόριορς, εξαιτίας του ιστορικού του και μάλιστα αναφέρει η ανακοίνωση πως «είναι γεμάτο από αντιαθλητικές ενέργειες». Κλέι Τόμπσον και Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς θα πληρώσουν από 25 χιλιάδες δολάρια για τον ρόλο που είχαν στο περιστατικό, στον αγώνα των Γουόριορς με τους Τίμπεργουλβς, ωστόσο δεν θα τιμωρηθούν με αποκλεισμό από αγώνα. Θυμίζουμε πως, συνολικά στην καριέρα του έχει χάσει σχεδόν 2.2 εκατομμύρια από τις ποινές που έχει δεχθεί από τη Λίγκα.

Ο 33χρονος φόργουορντ/σέντερ των Ουόριορς και τέσσερις φορές πρωταθλητής ΝΒΑ με την ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ (2015, 2017, 2018, 2022), βρίσκεται πρώτος στη λίστα με τις περισσότερες αποβολές, καθώς κανένας εν ενεργεία παίκτης δεν έχει αποβληθεί περισσότερες φορές από αυτόν (18).

Η συμπεριφορά του θυμίζει κλόουν», είπε ο Γάλλος, ο οποίος μάλιστα θεώρησε πως το έκανε επίτηδες και η θεωρεία του λέει πως «επειδή ο Στέφεν Κάρι δεν αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν ήθελε και εκείνος να παίξει. Γι’ αυτό και αποβλήθηκε.

Θυμηθείτε το περιστατικό:

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Νετανιάχου για Νασράλα: Παρομοίαζε το Ισραήλ με «ιστό αράχνης»

«Εχουμε χαλύβδινους τένοντες, βούλησης και δύναμης», είπε ο Νετανιάχου, αναφερόμενος στον Νασράλα που παρομοίαζε το Ισραήλ με «ιστό αράχνης».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024