Ένα νέο συγκλονιστικό βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που ένας ένοπλος της Χαμάς και η μονάδα του πανηγύριζαν για την εισβολή στο Ισραήλ και τη δολοφονία ενός στρατιώτη των IDF στις 7 Οκτωβρίου.

Το βίντεο, που έχει τραβηχτεί από body camera και παραχώρησε το IDF στο CNN, προσέφερε επίσης μια σπάνια ματιά στο 300 μιλίων υπόγειο σύστημα της Χαμάς κάτω από τη Γάζα, δείχνοντας την αποθήκη προμηθειών της ομάδας στα στενά περάσματα με τις λέξεις «αυτό που είναι κρυμμένο είναι πολύ χειρότερο» γραμμένες στα αραβικά.

Το βίντεο είναι τραβηγμένο στις 7 Οκτωβρίου, όταν η Χαμάς εισέβαλε στο Ισραήλ

Στο βίντεο φαίνεται ένα 24χρονο μέλος της Χαμάς να συμμετέχει σε μια ομάδα ανδρών με φορτηγά και μοτοσικλέτες καθώς παραβιάζουν τα σύνορα μεταξύ της Γάζας και του Ισραήλ, ενώ φωνάζουν «Αλλάχ Ακμπάρ».

Η ομάδα φαίεται να φέρει όπλα και πυρομαχικά, ενώ ορισμένοι μετέφεραν πολλαπλές χειροβομβίδες με ρουκέτες που προεξείχαν από σακίδια που είχαν πετάξει στους ώμους τους.

Οι άνδρες δεν φαίνονται καθόλου συντονισμένοι καθώς οδηγούν γύρω από το Ισραήλ πριν φτάσουν σε ένα χωράφι κοντά στην πόλη Kissufim, όπου αρχίζουν μια ανταλλαγή πυροβολισμών με έναν στρατιώτη των IDF.

Ο ένοπλος με την κάμερα εισβάλλει, πυροβολώντας με το τουφέκι του καθώς καλύπτει έναν από τους τρομοκράτες που μεταφέρουν τις χειροβομβίδες.

Εντοπίζοντας τον Ισραηλινό στρατιώτη στο έδαφος, ο ένοπλος πυροβολεί πολλές φορές εξ επαφής, σκοτώνοντας τον. Έπειτα πανηγυρίσει για τη δολοφονία ποζάροντας για μια selfie με την bodycam του, ενώ οι άλλοι τρομοκράτες συμμετέχουν και τον επευφημούν.