Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Εύη Βατίδου: «Δεν θέλω καμία συγγνώμη από την άλλη πλευρά, ούτε να τους ξαναδώ, μακριά μου»

Εύη Βατίδου: «Δεν θέλω καμία συγγνώμη από την άλλη πλευρά, ούτε να τους ξαναδώ, μακριά μου»

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση και οι δηλώσεις

Ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών ήταν η Εύη Βατίδου και το ατύχημα που ενεπλάκη. Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο έδωσε τις απαντήσεις της μπροστά στις κάμερες ενώ μίλησε και για τον Αλέξη Κούγια.

Τα νεότερα της υπόθεσης

«Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης αυτή τη στιγμή. Περιμένουμε ακόμα, θα δούμε. Δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο θέμα, ο νόμος θα δείξει. Υπάρχει μία περίπτωση να πάει πιο γρήγορα αλλά αυτά είναι θέματα του Αλέξη (Κούγια), δεν τα γνωρίζω», δηλώνει η Εύη Βατίδου.

«Δεν έκανα σκέψεις εκείνη την ώρα. Του είπα: ποιος είσαι εσύ; Στην αρχή σκέφτηκα μήπως μου την είχανε στημένη», παραδέχεται στις τηλεοπτικές κάμερες για το συμβάν.

«Ο Αλέξης έχει αναλάβει τα νομικά μου θέματα και είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό. Του έχω πάρα πολλή εμπιστοσύνη σε αυτό το κομμάτι, δεν το συζητώ. Δεν έχω ούτε μία αμφιβολία ότι μπορεί να αφήσει να υπάρξει κάποιο κενό, οπότε όλα καλά», σημειώνει στη συνέχεια των δηλώσεων η Εύη Βατίδου.

Ευτυχώς έχουμε βγει όλοι σώοι και αβλαβείς

«Θα μου έκανε εντύπωση εάν δεν δεχόταν να το κάνει. Ήμουν σίγουρη ότι θα με βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι, δεν είχα καμία αμφιβολία. Το θεωρούσα αυτονόητο και βγήκα σωστή», παραδέχεται το πρώην μοντέλο.

«Είμαστε σε επικοινωνία με τον Αλέξη, έδειξε ενδιαφέρον για μένα. Χάρηκαν και τα παιδιά που έδειξε ενδιαφέρον. Δεν με γοητεύει, με ευχαριστεί. Με κάνει να αισθάνομαι ότι με υποστηρίζει. Επανασύνδεση το θεωρώ κατά κάποιο τρόπο, με την έννοια του ότι μιλάμε 3-4 φορές τη μέρα. Αυτά του αρέσει να συζητάμε. Λίγο τον έχω ζαλίσει αυτές τις μέρες, είναι η αλήθεια γιατί ξέρω ότι εργάζεται πάρα πολύ».

«Ευτυχώς έχουμε βγει όλοι σώοι και αβλαβείς από αυτή την ιστορία. Τώρα το τι ακούγεται και το τι γράφεται χωρίς στοιχεία και εκθέσεις είναι όλα ανυπόστατα. Δεν θέλω καμία συγγνώμη από την άλλη πλευρά, ούτε να τους ξαναδώ θέλω. Μακριά μου», καταλήγει η Εύη Βατίδου.

Sports in

Ερυθρόλευκη «τρέλα»: Η φοβερή διαδρομή του ανοιχτού πούλμαν και η παράνοια του κόσμου του Ολυμπιακού! (vids)

Το επικό part 2 της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τους πανηγυρισμούς στον Πειραιά μετά την κατάκτηση του Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024