Η Εθνική Ελλάδας φιλοξενεί τη Νέα Ζηλανδία (19:00) στη Ριζούπολη σε φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το παιχνίδι απέναντι στη Γαλλία (21/11, 19:45) για την τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2024.

Ο Γκουστάβο Πογέτ γνωστοποίησε την ενδεκάδα που θα ξεκινήσει το ματς, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά σε αυτή.

Πρώτη φορά βασικός επί Πογέτ ο Κωνσταντέλιας

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός επέλεξε να παρατάξει τη γαλανόλευκη με διάταξη 4-3-3, με τον Βλαχοδήμο να υπερασπίζεται τα γκολπόστ και τους Μπάλντοκ, Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο και Τσιμίκα να πλαισιώνουν την τετράδα στην άμυνα.

Η τριάδα στη μεσαία γραμμή απαρτίζεται από τους Κουρμπέλη, Μπακασέτα και Μάνταλο με τον Γιακουμάκη στην κορυφή της επίθεσης και στα άκρα του Κωνσταντέλια-Μασούρα.

Η ενδεκάδα της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Κωνσταντέλιας, Μασούρας, Γιακουμάκης.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Τζαβέλλας, Μπουχαλάκης, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Πέλκας, Φούντας, Ρέτσος, Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος, Γιανούλης, Κουλιεράκης, Γαλανόπουλος, Σάλιακας.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Διούδης, Ρότα, Βαγιαννίδης, Γουτάς και ο τραυματίας Σιώπης.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση για την 11άδα της Εθνικής:

Η ενδεκάδα της Νέας Ζηλανδίας για το αποψινό παιχνίδι στη Ριζούπολη: Γουντ. Σμιθ, Μπίντον, Κέκεϊς, Μπελ, Γκάρμπετ, Πέιν, Στάμενιτς, Σινγκχ, ΜακΚόουατ και Γουντ.