Light: Βρέθηκε ο σκύλος του μετά από πέντε μέρες εξαφάνισης
Τέλος καλά όλα καλά.
Δύσκολες μέρες οι τελευταίες για τον Light, αφού εκτός από την τηλεοπτική κόντρα που είχε να διαχειριστεί με τον Ανδρέα Μικρούτσικο έχασε και τον αγαπημένο του σκύλο. Μάλιστα χθες μέσα από το 8ο live του Fame Story αποκαλύπτοντας on air ότι έχασε τον σκύλο του ανακοίνωσε ότι έδινε αμοιβή 1000 ευρώ σε όποιον τον έβρισκε.
Και ο Λουκούμ εμφανίστηκε τα ξημερώματα
Όπως ανέφερε μάλιστα ο ίδιος σε story του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, χάθηκε στην Εκάλη Διόνυσο και ακούει στο όνομα Λουκούμ. Μερικές ώρες αργότερα, ο γνωστός τράπερ δημοσίευσε ένα νέο story στο Instagram λέγοντας πως τελικά βρέθηκε ο αγαπημένος του σκύλος μετά από 5 μέρες που τον αναζητούσε.
Συγκεκριμένα ανέφερε ότι επέστρεψε στο σπίτι τους στις 5 το πρωί, είναι καλά και ότι ευχαριστεί τον κόσμο που τον έψαχνε.
- Πεζοδρομείται σημαντικό τμήμα στην Καλαμπάκα
- Γενετικό υλικό απομονώθηκε από τριχωτό ρινόκερο που βρέθηκε στο στομάχι προϊστορικού λύκου
- Ταξί: Προς νέα 48ωρη απεργία στις 20 Ιανουαρίου οι αυτοκινητιστές – Το απόγευμα η κρίσιμη σύσκεψη
- «Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Λουίς Ενρίκε»
- Απειλή για βόμβα σε πτήση της Turkish Airlines
- «Λύγισε» η Ελεονώρα Μελέτη: Ξέσπασε σε λυγμούς στο Ευρωκοινοβούλιο για την κακοποίηση που έχει δεχτεί





