Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Mπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 5-0: Οι «μπλαουγκράνα» διέλυσαν τη «βασίλισσα» στο Clasico των γυναικών

Mπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 5-0: Οι «μπλαουγκράνα» διέλυσαν τη «βασίλισσα» στο Clasico των γυναικών

H γυναικεία ομάδα της Μπαρτσελόνα ήταν καταιγιστική απέναντι στην αντίστοιχη της Ρεάλ Μαδρίτης, επικρατώντας στο Clasico με το εμφατικό 5-0 διατηρώντας το απόλυτο των νικών στο φετινό Πρωτάθλημα.

Τι και αν έλειπε η αρχηγός της, Αλεξία Πουτέγιας, λόγω τραυματισμού, η Μπαρτσελόνα δε δυσκολεύτηκε να νικήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ισπανικό Clasico, διαλύοντας τη Βασίλισσα με 5-0. Με αυτή τη νίκη οι Καταλανές διατήρησαν το απόλυτο στο φετινό Πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας την 9η νίκη τους σε 9 παιχνίδια, ενώ  συνέχισαν και το νικηφόρο σερί τους κόντρα στη Ρεάλ, μετρώντας πλέον 15 συνεχόμενες νίκες.

Οι γηπεδούχες ήταν ανώτερες από την αρχή της αναμέτρησης και προηγήθηκαν στη πρώτη καλή τους στιγμή στο 17′ με την κάτοχο της Χρυσής Μπάλας, Αϊτάνα Μπονματί. Η Χάνσεν στο 43ο λεπτό έκανε το 2-0 και το ημίχρονο έκλεισε στο 3-0 με το γκολ της Καλδεντέι στις καθυστερήσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αλλά η Ρεάλ δε μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά, ενώ τελείωσε το παιχνίδι χωρίς τελική στο στόχο. Οι Μπλαουγκράνα βρήκαν δύο ακόμα φορές το δρόμο προς τα δίχτυα με τη Πίνα στο 91′ και τη Βίκυ Λόπεθ στο 94′ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή τους.

Μπαρτσελόνα: Κολ, Μπρονζέ, Ένγκεν, Λεόν, Μπατλιέ (87′ Κοράλιες), Μπονματί, Γουόλς, Γκουιχάρο (71′ Τορεχόν), Χάνσεν (87′ Βίκυ Λόπεθ), Καλδεντέι (77′ Πίνα), Παραγιουέλο (70′ Μπρουτς).

Ρεάλ Μαδρίτης: Μίσα, Καρμόνα, Κατελέν, Ιβάνα, Ερνάντεθ, Αμπεγιέιρα (46′ Θορνόθα), Τολέτι, Καισέδο (88′ Μόλερ), Ράσο (46′ Φαλιέρ), Ντελ Καστίλιο (67′ Σβάβα), Μπρουν (46′ Ορόθ).

Sports in

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στη Stoiximan Super League

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική χρονιά της Stoiximan Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024