Το ενδεχόμενο ο Μπερνάρ να φύγει από τον Παναθηναϊκό και να επιστρέψει ξανά στην Βραζιλία επαναφέρουν στο προσκήνιο τα ΜΜΕ της χώρας.

Συγκεκριμένα, από την πατρίδα του συνδέουν ξανά τον Βραζιλιάνο επιθετικό με την Ατλέτικο Μινέιρο, όντας αρκετά σίγουροι πως θα επιλέξει να γυρίσει πίσω και να αφήσει τους Πράσινους.

Τι συμβαίνει με τον Μπερνάρ και την Ατλέτικο Μινέιρο

Όπως τονίζεται στο podcast της ιστοσελίδας «somosfanaticos.fans», οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε καλό κλίμα, με την πιθανότητα ο 30χρονος μεσοεπιθετικός να μετακομίσει στη Μινέιρο από τον Ιανουάριο να είναι πιθανή, όμως σε μια τέτοια περίπτωση ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά για το επιτρέψει.

Γι’ αυτό και σημειώνεται ότι το πιο ρεαλιστικό σενάριο είναι ο Μπερνάρντ να παραμείνει κανονικά στους Πράσινους, εξαντλώντας το συμβόλαιό του, και το καλοκαίρι που θα μείνει ελεύθερος να γίνει παίκτης της Ατλέτικο Μινέιρο.

Τα σενάρια και για Φλαμένγκο

Πριν κάτι μέρες το όνομα του «συνδέθηκε» και με τη Φλαμένγκο, με τους Βραζιλιάνους να αναφέρουν πως «…η Φλαμένγκο βρίσκεται επίσης σε επαφές με τους εκπροσώπους του Μπερνάρ, πρώην παίκτη της Ατλέτικο Μινέιρο και της Εθνικής Βραζιλίας.

Ο παίκτης βρίσκεται στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό και δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τον Ιούλιο του 2024. Ο Μπερνάρ έχει δείξει ενδιαφέρον για να επιστρέψει στη Βραζιλία, με πρώτη επιλογή του την Ατλέτικο Μινέιρο, λόγω των δεσμών που έχει και της ταύτισής του με τον σύλλογο».