Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Joltie: η θυγατρική του Ομίλου Eunice   «φορτίζει» την τουριστική Έκθεση Xenia

Joltie: η θυγατρική του Ομίλου Eunice «φορτίζει» την τουριστική Έκθεση Xenia

Οι φορτιστές Joltie, θυγατρικής του Ομίλου Eunice, βρίσκονται φέτος στην Έκθεση Xenia (Hall 01, Stand D17).

Μεταξύ 25 και 27 Νοεμβρίου, η «καρδιά» της βαριάς βιομηχανίας της χώρας μας θα χτυπά και φέτος στο Metropolitan Expo,  για το μεγαλύτερο εμπορικό φόρουμ του τουριστικού και ξενοδοχειακού κλάδου: την Έκθεση Xenia.

Το τουριστικό προϊόν που αλλάζει

Ξενοδόχοι και ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων, στελέχη των μεγαλύτερων ομίλων του τουρισμού και της φιλοξενίας, εκπρόσωποι επιχειρήσεων εμπορίας εξοπλισμών, ψηφιακών υπηρεσιών και τεχνολογίας για ξενοδοχεία, προμηθευτές του επισιτιστικού κλάδου, είναι μερικές μόνο από τις κατηγορίες επαγγελματιών του κλάδου που θα παρευρεθούν, ως επισκέπτες ή εκθέτες, στην Έκθεση-Θεσμό για τους κλάδους του τουρισμού και της φιλοξενίας.

Η βιομηχανία του τουρισμού είναι σήμερα πιο δεκτική από ποτέ σε νέες καινοτόμες λύσεις. Η κλιματική κρίση θέτει προκλήσεις στο παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον, ενώ οι επισκέπτες ενδιαφέρονται για υψηλή ποιότητα, αναβαθμισμένη και ολιστική εμπειρία. Επιθυμούν καινοτόμα και customized προϊόντα. Και, φυσικά, «καθαρά» και  «πράσινα».  «Πράσινη» διαμονή.  «Πράσινη» μετακίνηση. Συνδυάζονται κάπως αυτά;

Οι φορτιστές Joltie, θυγατρικής του Ομίλου Eunice, βρίσκονται φέτος στην Έκθεση Xenia (Hall 01, Stand D17) και έχουν την απάντηση.

Φόρτιση παντός καιρού

Με πάνω από 400 σημεία φόρτισης σε Ελλάδα και Κύπρο από τον πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργίας της και οδηγό την εμπειρία και τεχνογνωσία του Ομίλου Eunice, η Joltie διαθέτει σήμερα ένα κορυφαίο και ραγδαία αναπτυσσόμενο δίκτυο ηλεκτροκίνησης. Επενδύοντας, με ίδια κεφάλαια, στο όραμά της για ένα καθαρό, «πράσινο» μέλλον, η θυγατρική του Ομίλου Eunice πρωτοπορεί στην κατασκευή υποδομών φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων σε χώρους δημόσιας πρόσβασης.

Η παρουσία της Joltie και των φορτιστών της στην Xenia, σηματοδοτεί το στρατηγικό «άνοιγμα» της εταιρίας προς έναν κλάδο, που έχει όλα τα εχέγγυα να αποκομίσει πολλαπλά οφέλη από την ταχύτατη ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης. Τα έμπειρα στελέχη της Joltie θα βρίσκονται στη διάθεση επιχειρηματιών, εκθετών και επισκεπτών που θέλουν μια hands-on εμπειρία με τους καινοτόμους φορτιστές της εταιρίας. Για τους… ανυπόμονους, ακολουθεί μια σύνοψη.

Φορτιστής Μονής Εξόδου (EEG-1S-22W)

Ένας φορτιστής μίας εξόδου, εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) και μέγιστης ισχύος 22kW, που τοποθετείται είτε σε τοίχο (wall-mounted) ή στο έδαφος με βάση στήριξης. Η στιβαρή του κατασκευή και ο εργονομικός σχεδιασμός διασφαλίζουν τη… μακροζωία του (15+ έτη διάρκεια ζωής), ενώ χάρη στο μεταλλικό του περίβλημα εξασφαλίζεται αντιβανδαλιστική προστασία, αντοχή στην υγρασία και στις υψηλές θερμοκρασίες (IP55-IK10 σε όλο το σώμα του φορτιστή). Ιδανική επένδυση και συμφέρουσα επιλογή τόσο για επιχειρηματίες όσο και για ιδιώτες.

Φορτιστής Διπλής Εξόδου (EEG-2S-22P)

Ένας φορτιστής που… πατάει γερά στη γη. Με δύο εξόδους εναλλασσόμενου ρεύματος (AC), μέγιστη ισχύ 22kW στην καθεμία και όντας σαφώς μεγαλύτερος σε μέγεθος από τον μονής εξόδου, προορίζεται αποκλειστικά για σταθερή τοποθέτηση στο έδαφος με την κατάλληλη βάση στήριξης (pedestal). Μεγάλο πλεονέκτημα αποτελεί η δυνατότητα επιλογής έγχρωμης οθόνης για προβολή μηνυμάτων, όπως κατάσταση φόρτισης και απαραίτητα βήματα. Ο αντιβανδαλιστικός σχεδιασμός του (IP55-IK10 σε όλο το σώμα του φορτιστή) και το μεταλλικό περίβλημα εξασφαλίζουν αντοχή και υψηλή απόδοση για 15 και πλέον χρόνια.

Κυλινδρικός Φορτιστής

Ένα  καινοτόμο μοντέλο  της Joltie, με το πρωτοποριακό  κυλινδρικό design, που εκτός από καλαίσθητο είναι και πρακτικό, αφού η απουσία επικίνδυνων ακμών προφυλάσσει πεζούς και ποδηλάτες σε χώρους δημοσίως προσβάσιμους. Ο κυλινδρικός φορτιστής λειτουργεί με εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) και μία ή δύο εξόδους φόρτισης των 22kW έκαστη. Ο εργονομικός του σχεδιασμός προσφέρει στον χρήστη την ευελιξία και την άνεση να προσθέσει σε μεταγενέστερο χρόνο την δευτερη έξοδο, αν το επιθυμεί,  μετατρέποντάς τον εύκολα και οικονομικά σε φορτιστή διπλής εξόδου.

Από την τοποθέτησή του σταθερά επί του εδάφους (pedestal) κι έπειτα, η υψηλή αντοχή και αντιβανδαλιστική προστασία του (IP55-IK10) σε συνδυασμό με την πλήρωση όλων των ευρωπαϊκών προτύπων ασφαλείας και των πρωτοκόλλων έξυπνης επικοινωνίας, τον καθιστούν μια ολοκληρωμένη λύση φόρτισης για δημόσια χρήση. Η δυνατότητα προσθήκης οθόνης σε κάθε έξοδο φόρτισης κάνει τον κυλινδρικό φορτιστή Joltie τη μακράν πιο πρακτική και εύχρηστη λύση.

Λύση Κατανεμημένης Φόρτισης

Τι συμβαίνει, όμως, στις επιχειρήσεις με στόλους οχημάτων ή σε parking, όπου ο χώρος είναι περιορισμένος, αλλά οι ανάγκες… πολλαπλές; Πολλαπλή φόρτιση είναι η απάντηση της Joltie και του Oμίλου Eunice, που εκτός από ολοκληρωμένα συστήματα φόρτισης, προσφέρουν τώρα και τη λύση της κατανεμημένης φόρτισης. Πώς; Με την εγκατάσταση μιας κεντρικής μονάδας φόρτισης και πολλαπλών εξόδων. Ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο προϊόν, που οι επισκέπτες της έκθεσης Xenia, θα έχουν την ευκαιρία  να το δουν  και να μάθουν για αυτό για πρώτη φορά.

Με τη συγκεκριμένη πρόταση, ο επιχειρηματίας, εξοικονομεί χρήματα και χώρο, ενώ μπορεί ανά πάσα στιγμή να προσθέσει επιπλέον φορτιστές και να διαχειρίζεται ολιστικά το ηλεκτρικό φορτίο και την παρεχόμενη σε κάθε όχημα ισχύ. Παράλληλα, ο οδηγός μέσω τοπικού QR ή RFID Reader μπορεί να ελέγχει πλήρως τη συνεδρία φόρτισης, ενώ η ποιοτική και συμπαγής κατασκευή (IP54/IK10) εγγυάται υψηλά επίπεδα αντοχής και προστασίας.

Σαφέστατα στην έκθεση XENIA, το Περίπτερο της Joltie, Hall 1 , Stand D17, θα πλαισιώνεται επιπλέον από σειρά φορτιστών  όπως DC & Premium Private Chargers.

**Όλοι οι παραπάνω φορτιστές:

  • συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών με δυνατότητα επαύξησης με βάση τις ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου
  • τεχνική Υποστηριξη 24/7
  • παρέχουν τη δυνατότητα custom design και κατά παραγγελία αλλαγών με βάση τις ανάγκες του επιχειρηματία/συνεργάτη
  • είναι συμβατοί με τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα έξυπνης επικοινωνίας των φορτιστών (OCPP6JSON & OCPP 2.0.1), καθώς ο Όμιλος EUNICE είναι ενεργό μέλος της διεθνούς Open Charge Alliance (OCA member)
  • και φυσικά για όλους τους παραπάνω φορτιστές εγγυάται ο όμιλος και κατασκευαστής φορτιστών EUNICE.

Sports in

«Τρομάζει» η Team USA, διέλυσε τους Σέρβους σε φιλικό (79-105)

Παίζοντας όσο χρειάστηκε, η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ επιβλήθηκε εύκολα της Σερβίας με 105-79 σε φιλική αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024