Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αγοράκι που έχασε το πόδι του στη Γάζα ξεσπά σε κλάματα μιλώντας με τον αγαπημένο του τερματοφύλακα - Συγκινητικό βίντεο

Αγοράκι που έχασε το πόδι του στη Γάζα ξεσπά σε κλάματα μιλώντας με τον αγαπημένο του τερματοφύλακα – Συγκινητικό βίντεο

Ο μικρός Παλαιστίνιος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ξεσπώντας σε κλάματα, αφού το όνειρό του είχε μόλις πραγματοποιηθεί.

Ονειρό του ήταν όταν μεγαλώσει να γίνει τερματοφύλακας, έχοντας ως πρότυπό του τον γκολκίπερ της Αλ Χιλάλ, Γιασίν Μπόνο.

Όμως η ζωή είχε άλλα σχέδια για τον μικρό Ασεφ. Το αγόρι από την Παλαιστίνη είναι ένα από τα χιλιάδες παιδιά – θύματα του πολέμου στη Γάζα, αφού κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών έχασε το ένα του πόδι του.

Οταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα

Ο μικρός Ασίφ είχε δει κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ το 2022 το ίνδαλμά του σε έναν από τους αγώνες που είχε δώσει με τη εθνική ομάδα του Μαρόκου. Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο είχε δηλώσει σε ένα βίντεο πως θα έτρεχε προς τον Μπόνο ακόμα και αν αυτό σήμαινε ότι θα έπρεπε να το κάνει με το ένα του πόδι.

Το βίντεο με την ευχή του μικρού μέσα από το νοσοκομείο έγινε γρήγορα viral και έφτασε μέχρι τα αυτιά του πορτιέρο της Αλ Χιλάλ.

Ο Μπόνο συνδέθηκε με τον Ασίφ μέσω βιντεοκλήσης, διαβεβαιώνοντας το αγόρι για το ενδιαφέρον του και εκφράζοντας την προθυμία του να τον συναντήσει. Η απάντηση του Μαροκινού τερματοφύλακα, πρόσφερε μια αχτίδα ελπίδας και χαράς στον Aσίφ, ενισχύοντας την πίστη του στο είδωλό του.

Ο μικρός Παλαιστίνιος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ξεσπώντας σε κλάματα, αφού το όνειρό του είχε μόλις πραγματοποιηθεί.

Αυτή η αισιόδοξη  έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το οδυνηρό σκηνικό των ισραηλινών επιδρομών στη Γάζα.

Οι επιδρομές αυτές έχουν ως αποτέλεσμα τον θάνατο και τον τραυματισμό χιλιάδων Παλαιστινίων.

Πάνω από 5.500 παλαιστίνια παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους και περίπου 30.000 Παλαιστίνιοι έχουν τραυματιστεί, σύμφωνα με παλαιστινιακά στοιχεία. Οι γυναίκες και τα παιδιά αντιπροσωπεύουν το 70% αυτών των θυμάτων, αποτυπώνοντας τη ζοφερή εικόνα των σοβαρών συνεπειών του πολέμου.

Sports in

Το κλειδί για τον τελικό

Η πρόκριση δεν θα κριθεί από την κόντρα Αντετοκούνμπο-Ντόντσιτς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024