Το insurancemarket είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα σύγκρισης & αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα. Σε συνεργασία με 29 ασφαλιστικές εταιρείες, προτείνει πακέτα ασφάλισης οχήματος & ασφάλειας κατοικίας, με λεπτομερή ανάλυση των τιμών και των παροχών τους, για να επιλέγετε πάντα το καλύτερο.

Φέτος η περίοδος της Black Friday είναι ιδανική για σύγκριση ασφαλειών για όλους τους οδηγούς οχημάτων, γιατί μέσω του insurancemarket κερδίζουν πολλά περισσότερα. Ακόμα και αν δεν πλησιάζει η ανανέωση της ασφάλειας, με μία σύγκριση μπορείτε να επωφεληθείτε περισσότερο από όσο περιμένετε!

Τι φέρνει η Black Friday στην ασφάλεια οχήματος;

Εκτός από τις τρέχουσες προσφορές σε πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτου και μηχανής που φτάνουν έως και μείον 45%, διεκδικείτε μοναδικά δώρα αξίας 10.000 ευρώ!

Πώς; Συγκρίνοντας προσφορές μέσω του insurancemarket τη Black Friday. Η συμμετοχή είναι εύκολη. Με μία επίσκεψη στο insurancemarket, παίρνετε προσφορά και μπαίνετε στην κλήρωση για τα πιο Black Friday δώρα!

Το insurancemarket αποφάσισε φέτος να μας φέρει την αίσθηση των Χριστουγέννων λίγο πιο νωρίς, προσφέροντας μοναδικά δώρα. Ωστόσο, υπενθυμίζει πως η ασφάλεια είναι μία από τις σημαντικότερες αποφάσεις μας και για να γίνεται σωστά, πρέπει να έχει προηγηθεί σύγκριση όλων των διαθέσιμων επιλογών.

Επομένως, με τη σύγκριση ασφαλειών, όχι μόνο τη Black Friday αλλά όλες τις ημέρες του χρόνου, μπορείτε να εντοπίσετε το πακέτο ασφάλισης που ταιριάζει περισσότερο στις δικές σας ανάγκες!

Το insurancemarket μας δίνει μερικές συμβουλές σχετικά με την αναζήτηση του καλύτερου προγράμματος ασφάλισης. Συγκεκριμένα:

  • Επειδή η κάθε ασφαλιστική επιλέγει τη δική της τιμολογιακή πολιτική, αλλάζοντας τα ασφάλιστρά της ή προσφέροντας περιστασιακές εκπτώσεις, είναι καλό να τις συγκρίνετε τακτικά.
  • Πρέπει πάντοτε να επιλέγετε καλύψεις ανάλογα με τις ασφαλιστικές σας ανάγκες. Το όχημα είναι κάποιας ηλικίας; Μένετε σε περιοχή με έντονη εγκληματικότητα; Τότε επιλέξτε καλύψεις που αποζημιώνουν αυτούς τους κινδύνους.
  • Πράγματι τα ετήσια συμβόλαια κοστίζουν αναλογικά λιγότερα σε σχέση με τα συμβόλαια μικρότερης διάρκειας, οπότε είναι προτιμότερο να τα επιλέγετε.
  • Το μεγαλύτερο ποσό απαλλαγής σημαίνει χαμηλότερα ασφάλιστρα, συνεπώς οι οδηγοί πρέπει να ορίζουν το ύψος του έως το σημείο που τους συμφέρει περισσότερο.
  • Αναπροσαρμόστε την αξία του αυτοκινήτου και ελέγξτε την σε κάθε ανανέωση, για να αποφύγετε την υπασφάλιση ή υπερασφάλιση, και τέλος,
  • Ενημερώστε για τυχόν αλλαγές είτε πρόκειται για μετακόμιση σε άλλη περιοχή, είτε για προσθήκη/ αφαίρεση δεύτερου οδηγού. Όλες αυτές οι τροποποιήσεις μπορούν να επηρεάσουν το ασφάλιστρο ανοδικά ή καθοδικά!

Πώς θα διεκδικήσετε τα Black Friday δώρα;

Για να λάβετε προσφορά ασφάλειας αυτοκινήτου ή μηχανής τη Black Friday ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Επισκεφτείτε τη Black Friday, σελίδα του insurancemarket.
  2. Συμπληρώστε την πινακίδα & το email σας, και
  3. Συγκρίνετε προσφορές ασφάλισης.

Με αυτά τα τρία βήματα μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση για τα δώρα αξίας 10.000€! Τέλος, διαλέγετε το πακέτο που σας ταιριάζει περισσότερο, εάν φυσικά πλησιάζει η ανανέωση της ασφάλισής σας.

Mη χάσετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από τις τρέχουσες εκπτώσεις στην ασφάλιση αυτοκινήτου & μηχανής. Αυτή τη Black Friday προλάβετε τις προσφορές του insurancemarket και διεκδικήστε μοναδικά δώρα!