Έχεις φτιάξει την Black Friday λίστα σου; Ακόμα; Μα η μεγαλύτερη γιορτή αγορών πλησιάζει και όσο πιο προετοιμασμένο σε βρει, τόσο πιο σίγουρα θα προλάβεις τα καλύτερα, στις καλύτερες τιμές. Όταν είσαι shopper με εμπειρία, γνωρίζεις ότι αυτή η τελευταία εβδομάδα του Νοέμβρη είναι ο καιρός που θα κάνεις τα ψώνια των Χριστουγέννων. Και όταν λέμε ψώνια, σημαίνει δώρα για τους αγαπημένους μας, ανανέωση σπιτιού για να γίνει ο απόλυτος προορισμός συγκεντρώσεων και φυσικά το κατιτίς για εμάς. Όλα αυτά μπορούμε να τα βρούμε για άλλη μία χρονιά στη JYSK!

Έχεις σκεφτεί για παράδειγμα να αναβαθμίσεις το σαλόνι σου; Ήρθε η ώρα για έναν καινούργιο καναπέ για το χώρο που περνάς τις περισσότερες ώρες της ημέρας και αρκετές της νύχτας, γιατί μέσα σε όλα έχεις ξεκινήσει νέες σειρές και χρειάζεσαι την απόλυτη άνεση και ζεστασιά. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να χαρείς την ευχάριστη νότα που θα σου δώσουν επιπλέον ζεστά ριχτάρια, διακοσμητικά όμορφα μαξιλάρια που θα κάνουν το χώρο ακόμα πιο cozy, όπως επίσης μην ξεχάσεις χαλιά και μαξιλάρες.

Αν πάλι θέλεις να αλλάξεις το δωμάτιό σου, μια ντουλάπα ή ένα κρεβάτι θα κάνει σίγουρα τη δουλειά! Σε μία υψηλή τιμή άλλωστε που θα απαιτεί ένα μεγάλο έπιπλο, το κέρδος που θα έχεις από την προσφορά είναι ακόμα μεγαλύτερο. Για αυτό όποια αλλαγή θες να κάνεις, τώρα είναι η ώρα! Και αν δεν ξέρεις ακριβώς τι ταιριάζει στο χώρο και χρειάζεσαι βοήθεια, μπορείς να τη βρεις είτε μέσα από τον Οδηγό Κρεβατιών της JYSK, είτε πηγαίνοντας σε ένα φυσικό κατάστημα. Για το τέλειο σετ, τσέκαρε τα νέα τους παπλώματα και τα μαξιλάρια που και για αυτά ακόμα υπάρχει ο Οδηγός Παπλωμάτων όπως και ο Οδηγός Μαξιλαριών της JYSK.

Αλλά οι προσφορές δεν τελειώνουν εδώ. Σκέψου ότι μπορείς να ανανεώσεις και τα λευκά σου είδη, με νέα σχέδια και ποιότητες που θα απολαμβάνει όλη η οικογένεια.

Στην JYSK θα βρεις σετ πετσετών μπάνιουπαπλωματοθήκεςσεντόνια και το απαλό μπουρνούζι που πάντα ονειρευόσουν να φοράς βγαίνοντας από το μπάνιο. H JYSK είναι γνωστή σε όλους μας, όπως και σε όλη την Ευρώπη, για τις ανταγωνιστικές τιμές της, οπότε φαντάσου τι μπορεί να βρεις την περίοδο της Black Friday!

Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της εταιρείας είδα ότι έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τη Μαύρη Εβδομάδα! Το καλό είναι ότι υπάρχουν ήδη κατάλογοι με τα προϊόντα σε προσφορά ώστε την Πέμπτη να είμαστε έτοιμοι για την πρώτη μας επίσκεψη. Μην ξεχάσεις ότι έρχονται Χριστούγεννα που σημαίνει και δώρα, σωστά; Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», οπότε συμπλήρωσε στη λίστα σου και την κατηγορία «Δώρα» και θα με θυμηθείς. Οι τέλειες αγορές γίνονται τώρα.