Όλα για τη ζωή μας: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο στο MEGA
Η εκπομπή δίνει συμβουλές για τη σωστή υγεία μας τόσο τη σωματική όσο και τη ψυχική.
Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μάς μυεί στους πιο αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης προβλημάτων της καθημερινότητάς μας.
Η Σύλβια Δελικούρα και η διατροφή
Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 08:50 στο MEGA η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τη βοήθεια των ειδικών, επιχειρεί να δει όλη την αλήθεια για τα τυποποιημένα, από τα πιο ήπια έως και τα πολύ επεξεργασμένα, τρόφιμα.
Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η ηθοποιός Σύλβια Δελικούρα, μία σύγχρονη μητέρα, που παρά το γεγονός ότι προσπαθεί να ακολουθεί η ίδια και η οικογένειά της μία «καθαρή» διατροφή, δεν τα καταφέρνει πάντα.

Προσκεκλημένη στην εκπομπή του Σαββάτου η Σύλβια Δελικούρα
Επίσης, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών συζητάμε για το ανησυχητικό φαινόμενο που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και στη χώρα μας, με σκοπό αφυπνίσουμε τις γυναίκες ώστε να αντιδράσουν σε κακοποιητικές συμπεριφορές και να «δυναμώσουν τη φωνή τους».
Η Ελενη Γερασιμίδου και το έμφραγμα
Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 08:50 στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» οι επιστήμονες μιλούν για όλους τους νεότερους παράγοντες που σχετίζονται με το έμφραγμα, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για συνήθειες και καταστάσεις που μπορούμε να αλλάξουμε για να προλάβουμε αυτή την οδυνηρή κατάσταση.
Η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου μιλά στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για το έμφραγμα που υπέστη πριν από ένα χρόνο, τους παράγοντες – ψυχολογικούς και βιολογικούς – που το προκάλεσαν, αλλά και όλα όσα έχει αλλάξει στη ζωή της μετά από αυτό.
Ακόμη, στην εκπομπή μιλάμε για τον καφέ και μαθαίνουμε όλες τις νεότερες συστάσεις για τη σωστή κατανάλωσή του.
«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50
#OlaGiaTiZoiMas
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
- Κίνα: Η κίνηση που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που θα διεξάγονται οι μελλοντικές συγκρούσεις
- «Η επιθετικότητα απέναντι στη Γροιλανδία είναι ζήτημα της ΕΕ και όχι μόνο της Δανίας»
- Επιχειρήσεις: Οι διευθυντές χρειάζονται ακόμα, ιδιωτικό γραφείο;
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]
- Ασύλληπτο γκολ με ψαλιδάκι από τον Κωστούλα! (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442