Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ικανοποιημένος ο Μπαρτζώκας: «Με 23 ασίστ και 6 λάθη είναι δύσκολο να χάσεις»

Ικανοποιημένος ο Μπαρτζώκας: «Με 23 ασίστ και 6 λάθη είναι δύσκολο να χάσεις»

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Ζαλγκίρις και στάθηκε στην εξαιρετική δουλειά που έκαναν οι Ερυθρόλευκοι στην επίθεση.

Ο Ολυμπιακός με μία εκπληκτική εμφάνιση έξω από τα 6.75, επικράτησε άνετα της Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ με 89-72, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στέκεται στα στατιστικά που έκαναν τη διαφορά για τους «Ερυθρόλευκους».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε πως με 23 ασίστ και μόλις 6 λάθη που είχε η ομάδα του, είναι πολύ δύσκολο να χάσεις κάποιο παιχνίδι.

Ο Μπαρτζώκας αναφέρθηκε και στην κατάσταση των Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ που επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση, καθώς ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας: 

«Για το ματς: «Το είπαμε και στα αποδυτήρια ότι η Ζαλγκίρις είναι μία καλή ομάδα που δεν τα παρατάει. Έχει σουτέρ σε όλες τις θέσεις. Μπορούν να σουτάρουν ακόμα και τα φόργουορντ της και είναι πολύ επικίνδυνη και στις 5 θέσεις. Είχαμε 23 ασίστ με μόλις 6 λάθη και με αυτούς τους αριθμούς είναι δύσκολα να χάσεις ένα ματς».

Για τις επιστροφές των Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ: «Έχουμε την ικανότητα. Επέστρεψαν οι Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ, αλλά θέλουν προπονήσεις ακόμα για να είναι πλήρως μαζί μας».

Μακσβίτις: «Χαλαρώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και το πληρώσαμε»

Ο τεχνικός της Ζαλγκίρις, Κάζις Μακσβίτις, από την άλλη, στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στάθηκε στη χαλάρωση που έδειξε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο.

«Όταν παίζεις με μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός δεν μπορείς να χαλαρώσεις. Εμείς χαλαρώσαμε σε κάποια λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο και το πληρώσαμε. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της λιθουανικής ομάδας.

Sports in

Το ελληνικό τένις γράφει ιστορία στο Παρίσι (pics)

Mαρία Σάκκαρη, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς θα πάρουν μέρος στο Ολυμπιακό τουρνουά του τένις στο Παρίσι!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024