Μύκονος: Επιχειρηματίας βγήκε για… ψάρεμα σε πλημμυρισμένο δρόμο
Ένας επιχειρηματίας στη Μύκονο έγινε viral για το ψάρεμα που έκανε…
Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο βίντεο που απεικονίζει έναν άντρα να ψαρεύει σε πλημμυρισμένο δρόμο στη Μύκονο, η οποία δοκιμάστηκε από την κακοκαιρία Bettina με πλημμύρες και καταστροφές.
Η δυνατή βροχόπτωση που έπληξε το νησί είχε σαν αποτέλεσμα ο κεντρικός δρόμος που οδηγεί στην παραλία του Ορνού να πλημμυρίσει.
Ο ιδιοκτήτης εστιατορίου θέλησε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση με τα νερά που είχαν φτάσει έξω από την επιχείρησή του.
Έτσι πήρε ένα καλάμι και άρχισε το ψάρεμα. Μάλιστα στάθηκε τυχερός αφού κατάφερε να ψαρέψει ένα καλαμάρι.
Η δυνατή βροχόπτωση που έπληξε το νησί είχε σαν αποτέλεσμα ο κεντρικός δρόμος που οδηγεί στην παραλία του Ορνού να πλημμυρίσει.
Φυσικά το περιστατικό αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από ένα χιουμοριστικό στιγμιότυπο με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου ο οποίος θέλησε να σατιρίσει τις συνέπειες από την κακοκαιρία Bettina που έπληξε την Μύκονο. Δείτε το βίντεο του mykonoslive.tv
Mετατράπηκε σε πισίνα η μικρή Βενετία στη Μύκονο
Εν τω μεταξύ, οι θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν την μικρή Βενετία στη Μύκονο, «φούσκωσαν» τη θάλασσα με αποτέλεσμα η γραφική περιοχή του νησιού των ανέμων να γεμίσει με νερά.
Από τις ισχυρές καταιγίδες, η μικρή Βενετία μετατράπηκε σε πισίνα και τα γραφικά σοκάκια στα Ματογιάννια «βούλιαξαν».
Δείτε το βίντεο:
- Ανδρουλάκης: Ο πρωθυπουργός να απολογηθεί στους κτηνοτρόφους – Οφείλει διαφάνεια, ενημέρωση και λογοδοσία
- Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά – Σώα η οδηγός
- Χημικά, πετροπόλεμος και συλλήψεις: Σοβαρά επεισόδια στο Παρίσι μετά τη λήξη του Σενεγάλη – Μαρόκο (vids)
- Έβρισαν τον Ντίαθ οι συμπαίκτες του για το πέναλτι!
- Η Euroleague όρισε τον Ντιφαλά στο Παναθηναϊκός – Μπασκόνια
- Γροιλανδία: «Δεν σκέφτομαι πλέον αποκλειστικά την ειρήνη» – Νέες απειλές Τραμπ και έκτακτη Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες








