Άγριο ξύλο στο Παρίσι ανάμεσα σε οπαδούς της Παρί και της Νιουκάστλ
Άσχημες σκηνές έρχονται από το Παρίσι με τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν και της Νιουκάστλ να δημιουργούν μεγάλο καυγά πριν την αποψινή αναμέτρηση των δύο ομάδων.
Οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν και της Νιουκάστλ έκαναν την νύχτα-μέρα στο Παρίσι χθες βράδυ, μπλέκοντας σε μεγάλους καυγάδες, με το ξύλο που ακολούθησε ανάμεσά τους σε μπαρ της Γαλλικής πρωτεύουσας να είναι αδιανόητο.
Η Παρί υποδέχεται τη Νιουκάστλ και για ακόμη μία φορά μετά τα επεισόδια στα οποία είχαν εμπλακεί οι οπαδοί της στον εκτός έδρας αγώνα με τη Μίλαν στην Ιταλία, οι οπαδοί της μπλέκουν σε περιστατικά ωμής οπαδικής βίας.
Όπως αναφέρουν αγγλικά και γαλλικά μέσα, μαυροφορεμένοι ultras της Παρί, έκαναν επιδρομή σε μπαρ του Παρισιού που βρίσκονταν οπαδοί του αγγλικού συλλόγου, με την κατάσταση να μην αργεί να πάρει άσχημη τροπή, με τους Άγγλους να… αμπαρώνονται μέσα στο μπαρ και τους Γάλλους να τους πετάνε κυριολεκτικά οτιδήποτε έβρισκαν μπροστά τους.
Η αστυνομία άργησε να παρέμβει ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχουν τραυματισμοί και συλλήψεις.
Όλα αυτά πριν από ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες (28/11, 22:00), που μπορεί να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στα νοκ άουτ.
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,
Με τον Κώστα Σλούκα να έχει 26 πόντους και να μοιράζει 9 ασίστ, ο Παναθηναϊκός, έστω και λίγο... αγχωτικά, έφυγε νικητής από τη Γαλλία (78-79 τη Βιλερμπάν) για την 25η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Ερυθρός Αστέρας συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και κόντρα στη Ντουμπάι BC (95-92 στο Βελιγράδι) για την 25η αγωνιστική. Ήταν η 4η σερί νίκη των Σέρβων, έχοντας κορυφαίους τους Νουόρα και Ιζουντού.