Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Μπάμπα για το παιχνίδι με την Άιντραχτ

ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Μπάμπα για το παιχνίδι με την Άιντραχτ

Ο Μπάμπα Ράχμαν ακολούθησε μέρος της προπόνησης και είναι αμφίβολος για τον «τελικό» πρωτιάς κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Γερμανία για να αντιμετωπίσει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (30/11) με στόχο να πάρει την νίκη και παράλληλα την πρωτιά στον όμιλο.

Μια πρωτιά η οποία θα δώσει το δικαίωμα στον Δικέφαλο του Βορρά να αποφύγει έναν γύρο συνεχίζοντας τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις από τον Μάρτιο.

Στην τελευταία προπόνηση θα κριθεί εάν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με την Άιντραχτ

Πάντως για ακόμη ένα ματς ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να διαχειριστεί έναν «πονοκέφαλο», ο οποίος αυτή την φορά ακούει στο όνομα Μπάμπα Ραχμάν.

Ο Γκανέζος μπακ ακολούθησε και σήμερα ένα μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά. Έτσι άπαντες στον ΠΑΟΚ περιμένουν να δουν το πως θα ανταποκριθεί και στο αυριανό πρόγραμμα και ανάλογα θα πράξουν.

Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους με προπόνηση το πρωί της Τετάρτης (29/11) στη Νέα Μεσημβρία, ενώ το απόγευμα θα πετάξει με πτήση τσάρτερ για την Γερμανία.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

O Δικέφαλος ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη Φρανκφούρτη για τη μεγάλη μάχη με την Άιντραχτ. Την Τρίτη (28.11) το αγωνιστικό τμήμα δούλεψε και πάλι στο κομμάτι της τακτικής, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ στο φινάλε οι παίκτες έπαιξαν δίτερμα.

O Μπάμπα έκανε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά. Η συμμετοχή του στο παιχνίδι στη Γερμανία θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν την αναχώρηση για Φρανκφούρτη.

Την Τετάρτη (29.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Γερμανία. Στις 21:00 ώρα Ελλάδας θα διεξαχθεί στο Deutche Bank Park, η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου. Τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Χιλιάδες άνθρωποι φεύγουν από τον Λίβανο και αναζητούν καταφύγιο στη Συρία

«Η μοίρα μας είναι να ζήσουμε όλη τη ζωή μας στο έλεος του πολέμου και ο πόλεμος δεν έχει έλεος» - Φλέγεται ο Λίβανος, χιλιάδες εγκαταλείπουν τα σπίτια τους και παίρνουν τον δρόμο της προσφυγιάς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024