Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Το επίμονο ξυπνητήρι του iPhone που χτυπά χωρίς να έχει ενεργοποιηθεί

Το επίμονο ξυπνητήρι του iPhone που χτυπά χωρίς να έχει ενεργοποιηθεί

Μια γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο ταλαιπωρείται εδώ και πέντε χρόνια από μια «πραγματικά ενοχλητική» δυσλειτουργία του iPhone της που ενεργοποιεί το ξυπνητήρι στις 9:25 π.μ., κάθε μέρα, παρά το γεγονός ότι δεν το έχει προγραμματίσει να χτυπά εκείνη την ώρα ποτέ. Η Angele Sofia μοιράστηκε στο TikTok αρκετά βίντεο, που συγκέντρωσαν εκατοντάδες χιλιάδες views, […]

Μια γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο ταλαιπωρείται εδώ και πέντε χρόνια από μια «πραγματικά ενοχλητική» δυσλειτουργία του iPhone της που ενεργοποιεί το ξυπνητήρι στις 9:25 π.μ., κάθε μέρα, παρά το γεγονός ότι δεν το έχει προγραμματίσει να χτυπά εκείνη την ώρα ποτέ.

Η Angele Sofia μοιράστηκε στο TikTok αρκετά βίντεο, που συγκέντρωσαν εκατοντάδες χιλιάδες views, με το σφάλμα στο κινητό της τηλέφωνο το οποίο έχει φέρει σε αμηχανία ακόμη και τους υπαλλήλους της Apple.

@angelegsofia @apple am i going to die at 9:25 in the morning? #foryou #foryoupage #help #techtok #tech #apple #glitch ♬ original sound – AngeleSofia

Η ίδια δηλώνει πως δεν μπορεί να το απενεργοποιήσει επειδή δεν εμφανίζεται στην εφαρμογή ρολογιού.

Περίπλοκο… πρόβλημα

«Βασικά, έχω ένα ξυπνητήρι που χτυπάει κάθε πρωί στις 9:25 π.μ. (…)» λέει η TikTokker και με παράπονο υποστηρίζει πως «δεν έχω βάλει ποτέ ξυπνητήρι στις 9:25».

Το μυστήριο γίνεται ακόμα πιο περίπλοκο με τη λεπτομέρεια πως το ξυπνητήρι χτυπάει μόνο μία φορά κάθε πρωί, εάν η συσκευή δεν είναι σε σίγαση. Και επίσης η ειδοποίηση ακούγεται μόνο μία φορά αντί για την κανονική λειτουργία της, η οποία συνεχίζει μέχρι ο χρήστης να πατήσει stop ή snooze.

Μήπως πρέπει να…

Αρκετοί χρήστες του TikTok που παρακολούθησαν τα βίντεο προσπάθησαν να συμβάλλουν εποικοδομητικά προτείνοντας λύσεις. Κάποιος της είπε να ρυθμίσει η ίδια το ξυπνητήρι στις 9:25 το πρωί και στη συνέχεια να το απενεργοποιήσει. Κάποιος άλλος της πρότεινε να ζητήσει από το Siri (εικονικός βοηθός των λειτουργικών συστημάτων iOS) να απενεργοποιήσει όλα τα ξυπνητήρια και άλλος πρότεινε να ελέγξει την εφαρμογή ημερολογίου της μήπως έχει ενεργοποιηθεί κάποια υπενθύμιση με ειδοποίηση.

@angelegsofia I cant anymore… #help #foryou #foryoupage #apple #helpme #tech ♬ original sound – AngeleSofia

Η νεαρή TikTokker δοκίμασε σχεδόν τα πάντα χωρίς επιτυχία αλλά απέφυγε να παίξει το τελευταίο της χαρτί. Την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Υποστήριξε πως δεν είναι τόσο σοβαρό πρόβλημα ώστε να προβεί σε αυτή την κίνηση και να χάσει άλλα δεδομένα. «Εάν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, το ξυπνητήρι κερδίζει», ανέφερε.

Τέλος, δηλώνει ότι επικοινώνησε με την Apple χωρίς ουσιαστικά να επιλύσει το πρόβλημα καθώς ο τεχνολογικός κολοσσός «σήκωσε τα χέρια ψηλά».

Μήπως πρέπει να καλέσει έναν τεχνο-εξορκιστή;

Sports in

Αδιανόητο ξύλο στην τουρκική Βουλή - Μπουνιές και φωνές, γέμισαν αίματα οι σκάλες

Ο καβγάς των βουλευτών στην Τουρκία ξεκίνησε όταν αντιπολιτευόμενος βουλευτής στράφηκε προς τα έδρανα του AKP λέγοντας πως «δεν έχετε καμία ντροπή»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024