Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Δεν ξέρεις τι να φορέσεις στα ρεβεγιόν; Πέντε προτάσεις σε περιμένουν

Δεν ξέρεις τι να φορέσεις στα ρεβεγιόν; Πέντε προτάσεις σε περιμένουν

Μπορεί το μαύρο να είναι το απόλυτο επίσημο χρώμα αλλά αν θες να ξεχωρίσεις υπάρχουν άλλες επιλογές.

Οι γιορτές πλησιάζουν και μαζί τους τα ρεβεγιόν. Για τους περισσότερους εξ ημών, το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς είναι το πρώτο μεγάλο πάρτι του χρόνου και ίσως το πιο λαμπερό από όλα. Το θέμα είναι τι βάζουμε, ώστε να αισθανόμαστε άνετες αλλά την ίδια στιγμή και απαστράπτουσες. ΟΚ, δεν έχουν όλες οι γυναίκες τις ίδιες προσδοκίες για αυτό το event, αλλά σε κάθε περίπτωση μία βραδινή και επίσημη εικόνα προβλέπεται λόγω μέρας. Εκτός αν σε βρει η αλλαγή του χρόνου σε κάποιο καταφύγιο (που και εκεί ένα μποά για το κέφι το φοράς πάνω από το ισοθερμικό).

Οπότε κυρίες μου ας ξεκινήσουμε τη στυλιστική κουβέντα μας. Πριν καταλήξουμε στο ένδυμα θα πρέπει να απαντήσουμε σε κάποια βασικά ερωτήματα. Οπότε, ξεκινάμε με το βασικό: Πόσο επίσημο θα είναι το ρεβεγιόν;  Θα είναι μία χαλαρή σπιτική συγκέντρωση με λίγα άτομα ή ένα μεγάλο πάρτι σε κάποιο χώρο; Τι όρεξη και διάθεση υπάρχει; Το ρούχο πρέπει πάντα να μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα και όχι άβολα. Θέλουμε να ξεχωρίσουμε ή να χανόμαστε στο μάτι; Σε τέτοια σουαρέ το μαύρο φόρεμα μονοπωλεί το χώρο, οπότε καλό είναι να το αποφύγουμε αν έχουμε πιο εξωστρεφείς διαθέσεις.

1η Πρόταση: Επιλέγουμε ένα κόκκινο ή ένα έντονο μπορντό

Δεν είναι τυχαίο που η ταινία «Η γυναικάρα με τα κόκκινα» έγινε μεγάλη επιτυχία πίσω στα 80s. Ένα κόκκινο φόρεμα πάντα κερδίζει τα βλέμματα, όπως και ένα κόκκινο τοπ με τα ανάλογα αξεσουάρ. Το κόκκινο ταιριάζει ωραιότατα και με άνιμαλ πριντ λεπτομέρειες και αν αυτό βγάζει μία υπερβολή για κάποιες, τώρα είναι η ώρα να τη ζήσετε.

Στην ίδια λογική μπορείτε να πάτε σε ένα φούξια μεταξωτό πουκάμισο με χρυσά μεγάλα σκουλαρίκια και πιασμένα τα μαλλιά αλογουρά.

Αντί για παλτό, προτιμήστε μία ψεύτικη γούνα για να απογειώσετε το γκλάμουρ της εικόνας.

2η Πρόταση: Ολόσωμες φόρμες

Οι ολόσωμες φόρμες έχουν αγαπηθεί από όλες τις ηλικίες και φοριούνται όλες τις εποχές. Το μόνο που πρέπει να έχετε στο νου, είναι να μπορείτε να τη ξεκουμπώσετε εύκολα χωρίς βοήθεια για ευνόητους λόγους: το βράδυ αυτό είναι πολύ μεγάλο και η φύση θα σας καλέσει πέραν της μίας φοράς. Οι φόρμες που θα βρεις στην αγορά είναι πολλές, σε πολλά σχέδια, χρώματα και υφάσματα. Τόσο με τακούνια, όσο και με μποτάκια με τακούνια για μεγαλύτερη άνεση, θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες. Οι λάτρεις του μαύρου, είναι μία ευκαιρία να ξεφύγουν από το μαύρο στάνταρ φόρεμα και να δοκιμάσουν μία ολόσωμη μαύρη φόρμα.

3η Πρόταση: Παστέλ

Και όμως υπάρχουν πολλά παστέλ σύνολα που θα μπορούσαν ωραιότατα να φορεθούν σε ένα ρεβεγιόν. Είναι σίγουρα μία ξεχωριστή επιλογή που λίγες θα κάνουν, οπότε αξίζει το ρίσκο. Βρείτε πιο επίσημα υφάσματα (μετάξι, βελούδο, δαντέλα) και γίνετε το κέντρο της συζήτησης. Μην ξεχνάμε επίσης πόσο ταιριάζουν με το μαύρο, που σημαίνει μπορεί να φορέσετε ένα τοπ σε παστέλ απόχρωση και ένα μαύρο βελούδινο παντελόνι ή μία μίντι δερμάτινη φούστα ή ακόμα και μία τουτού αν πάτε για χορό.

4η πρόταση: Βελούδο

Με το βελούδο δεν πέφτεις ποτέ έξω. Είναι μία καθόλα ασφαλής επιλογή που θα σε κάνει να νιώθεις και άνετα και εντός πλαισίου. Έχουμε ρεβεγιόν, δεν το ξεχνάμε αυτό. Επιπλέον, το βελούδο γράφει ωραιότατα σε διάφορα χρώματα και εξυπηρετεί όλες τις ηλικίες και όλα τα φύλα. Είτε το δοκιμάσεις σε φόρεμα, είτε σε κουστούμι, είτε συνδυάζοντάς το με άλλα υφάσματα, μέσα θα είσαι. Και τώρα που είπα κουστούμι, ένα ανδρικό λουκ με πολύ θηλυκά αξεσουάρ και τα σωστά τακούνια ανεβάζουν το σεξ απίλ στο ταβάνι…

 

5η πρόταση: Metallics

Οι γιορτές που όλα λάμπουν δεν θα μπορούσαν παρά να σε καλούν να λάμψεις και εσύ. Η τελευταία πρόταση είναι η απόλυτη πάρτι πρόταση. Στην αγορά υπάρχουν όλα τα κομμάτια και σε μεταλλικά υφάσματα: φορέματα, φούστες, παντελόνια, σακάκια, τοπς. Διαφορετικά βάλτε έντονα μεταλλικά αξεσουάρ για να αναβαθμίσετε ένα ήρεμο ρούχο.

 

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-0: Τη λύτρωσε ο Ζίρκζι στο 87′!

Ο Ζίρκζι έκανε ντεμπούτο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δικό του γκολ στο 87′ έδωσε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φούλαμ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024