Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Αμφίβολος για ΑΕΚ ο Φεράρι

Άρης: Αμφίβολος για ΑΕΚ ο Φεράρι

Δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και είναι αμφίβολος για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ. (4/12).

Ο Φράνκο Φεράρι δεν επέστρεψε σε πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης και η συμμετοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Δευτέρας (4/12) με την ΑΕΚ, παραμένει αμφίβολη.

Αν τελικά ο Αργεντινός αμυντικός τεθεί νοκ άουτ, ο Μοντόγια θα καλύψει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Εξαιρετικά αμφίβολος ο Φεράρι, τιμωρημένος ο Βερστράτε

Ακόμα, στο συγκεκριμένο ματς ο Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει τον Βερστράτε, που θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του.

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα από τραυματισμούς ή βρίσκονται σε διαδικασία επανένταξης τα δεδομένα δεν διαφοροποιήθηκαν ούτε στην προπόνηση της Πέμπτης.

Οι Λούκας Ρουπ, Ρόναλντ Ματαρίτα, Μάνου Γκαρθία και Ντομαγκόι Πάβιτσιτς ακολούθησαν για μια ακόμα μέρα τα δικά τους προγράμματα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ (ενεργοποίηση, ασκήσεις ταχυδύναμης, ασκήσεις επιθετικής μετάβασης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων) ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με την Α.Ε.Κ. στην «OPAP Arena» (04/12, 21:00), στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Σε ό,τι αφορά τους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα από τραυματισμούς ή βρίσκονται σε διαδικασία επανένταξης τα δεδομένα δεν διαφοροποιήθηκαν ούτε στην προπόνηση της Πέμπτης (οι Λούκας Ρουπ, Ρόναλντ Ματαρίτα, Μάνου Γκαρθία, Φράνκο Φεράρι και Ντομαγκόι Πάβιτσιτς ακολούθησαν τα δικά τους προγράμματα).

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Sports in

«Κλείνουν» τα πρώτα φιλικά στον Άρη

Οι κιτρινόμαυροι αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ανακοινώσουν τρία ή τέσσερα παιχνίδια προετοιμασίας, που θα διεξαχθούν στην Ολλανδία, κατά το διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024