Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Επική ατάκα από τον Καμπόκλο: «Είμαι αντίγραφο του Λεσόρ»

Επική ατάκα από τον Καμπόκλο: «Είμαι αντίγραφο του Λεσόρ»

Ο Βραζιλιάνος της Παρτίζαν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ματίας Λεσόρ - «Προσπαθώ να κάνω ό,τι έκανε».

Η Παρτίζαν πραγματοποίησε μια μεγάλη ανατροπή και επικράτησε του Παναθηναϊκού στην παράταση, έχοντας ως έναν από τους πρωταγωνιστές της τον Μπρούνο Καμπόκλο, που δείχνει να συνηθίζει σε αυτό το επίπεδο.

Ο Βραζιλιάνος ψηλός σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Ματίας Λεσόρ, τονίζοντας πως είναι… αντίγραφό του στον σερβικό σύλλογο, τονίζοντας παράλληλα, πως ο Γάλλος σέντερ είναι καταπληκτικός παίκτης.

Οι δηλώσεις του Μπρούνο Καμπόκλο:

«Ο Λεσόρ έκανε σπουδαίο παιχνίδι. Είναι καταπληκτικός παίκτης. Μου έδειξαν τι έκανε τα προηγούμενα χρόνια στην Παρτιζάν. Είμαι σχεδόν… αντίγραφο του Λεσόρ, προσπαθώ να κάνω ό,τι έκανε εδώ. Θέλω να κάνω την καλύτερη δουλειά στην Παρτιζάν».

Πάντερ: «Από τους διεκδικητές της Ευρωλίγκας ο Παναθηναϊκός»

Ο Πάντερ από την πλευρά του, που ήταν επίσης από τους πρωταγωνιστές της Παρτιζάν, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας από τους διεκδικητές της φετινής διοργάνωσης.

«Νιώθω ωραία, ήταν σημαντική νίκη, ο Παναθηναϊκός είναι μία καλή ομάδα και έπρεπε να κερδίσουμε. Μπήκαν δυνατά, αλλά είχα υπομονή, δεν ήθελα να βιαστώ και να εκβιάσω φάσεις. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό για μένα μετά από έναν μήνα εκτός. Ήξερα ότι θα άνοιγε το ματς. Είναι η ευθύνη τέτοια, με πιστεύουν οι συμπαίκτες μου και οι προπονητές μου. Έχει να κάνει με την δουλειά που έχω ρίξει τόσα χρόνια.

Aπό το κολέγιο και το Λαύριο, έχω περάσει άπειρες ώρες στο γήπεδο για να προπονούμε και να σουτάρω. Έχει να κάνει με την απόλυτη αυτοπεποίθηση. Θα είμαστε αδέλφια για πάντα με τον Λεσόρ. Ο Παναθηναϊκός είναι μία καλή ομάδα και θα είναι εκ των διεκδικητών. Έχει έμπειρους παίκτες, καλό προπονητή. Υπάρχουν καλές ομάδες, έχει ενδιαφέρον το πρώτο μισό της σεζόν», ανέφερε.

Sports in

Η επιβλητική εμφάνιση του «Greek Freak» κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «σάρωσε» την Δομινικανή Δημοκρατία, με τον «Greek Freak» να κάνει μια εκπληκτική εμφάνιση και να αναδεικνύεται MVP του αγώνα – Τα στατιστικά του σούπερ σταρ της «γαλανόλευκης» στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024