Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Στο πλευρό του Ονάνα ο Τεν Χαγκ: «Ο δεύτερος καλύτερος τερματοφύλακας της Premier League»

Στο πλευρό του Ονάνα ο Τεν Χαγκ: «Ο δεύτερος καλύτερος τερματοφύλακας της Premier League»

Ασπίδα προστασίας από τον Έρικ Τεν Χαγκ στον Αντρέ Ονάνα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Γαλατάσαραϊ παρότι είχε προηγηθεί με 3-1, καθώς ο Αντρέ Ονάνα υπέπεσε σε δύο σοβαρά λάθη που κόστισαν στους «κόκκινους διαβόλους».

Υπερασπίστηκε τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα ο προπονητής της Γιουνάιτεντ

Ο Έρικ Τεν Χαγκ υπερασπίστηκε τον παίκτη του για ακόμη μία φορά στη σεζόν, τονίζοντας πως είναι δυνατός χαρακτήρας και ο ότι με βάση τα στατιστικά αποτελεί τον δεύτερο καλύτερο τερματοφύλακα της Premier League.

Oι δηλώσεις του Έρικ Τεν Χαγκ:

«Είναι δυνατός χαρακτήρας, θα το αντιμετωπίσει. Τους πρώτους πέντε μήνες τα πήγε καλά. Αν το αναλύσεις καλά, τότε βλέπεις ότι είναι το δεύτερο καλύτερο τερματοφύλακα στην Premier League με βάση τα στατιστικά, τα αναμενόμενα αποτρεπτικά γκολ του είναι τα δεύτερα καλύτερα στην Premier League», τόνισε για τον τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οσον αφορά στο παιχνίδι με την Γαλατάσαραϊ, ο Ερικ Τεν Χαγκ δήλωσε μεταξύ άλλων: «Κερδίζουμε και ύστερα χάνουμε (πόντους). Έπρεπε να είχαμε πάρει τους τρεις βαθμούς ξεκάθαρα. Αυτό γίνεται στα περισσότερα παιχνίδια: Εντός έδρας με τη Γαλατάσαράι και εκτός με την Κοπεγχάγη, παίξαμε τόσο καλά. Θα χρειαστεί να δώσω ένα κομπλιμέντο στην ομάδα αλλά ταυτόχρονα πρέπει να την κριτικάρω όπως και εμάς: Το προπονητικό τιμ και εμένα ως προπονητή. Δεν αμυνόμαστε τόσο καλά. Προηγούμαστε με 3-1 και δεν πρέπει να κάνουμε τα λάθη που κάνουμε επειδή αυτό κάνει τη διαφορά. Πιστεύω πως κάθε γκολ είναι μία διαφορετική ιστορία. Το πρώτο ήταν στο τρανζίσιον, το δεύτερο από μία ανούσια εκτέλεση φάουλ, ενώ στο τρίτο απλώς τρέξανε πιο πολύ από εμάς. Πρέπει να μάθουμε από αυτό».

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

«Δεν θα διστάσουμε να υποστηρίξουμε τη Χεζμπολάχ, είναι ισχυρότερη από ποτέ», διαμηνύει ο ηγέτης των Χούθι

«Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να υποστηρίζουμε τη Γάζα και την Παλαιστίνη γενικότερα, ούτε επίσης τον Λίβανο και τη Χεζμπολάχ», δεσμεύτηκε ο Άμπντουλ Μάλικ αλ Χούθι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024