Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Τι δώρο να πάρουμε στη δασκάλα του παιδιού;

Τι δώρο να πάρουμε στη δασκάλα του παιδιού;

Στις γιορτές προβλέπεται ότι η δασκάλα θα πάρει και αυτή το δώρο της. Είτε μεμονωμένα, είτε από κοινού με άλλους γονείς υπάρχουν διάφορες ενδιαφέρουσες προτάσεις που έχουμε εντοπίσει για εσάς.

Θα είχε ενδιαφέρον να ρωτήσουμε τις απανταχού δασκάλες και δασκάλους πόσες χειροτεχνίες ή άλλα παρόμοια με το μότο «Η καλύτερη δασκάλα» και άλλα συναφή έχουν μαζέψει όλα αυτά τα χρόνια. Οκ, φαντάζομαι ότι τα πρώτα χρόνια θα είχε άμεσο θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία του νέου επαγγελματία αλλά μετά από κάποια χρόνια, (σχεδόν) το περιμένεις. Οπότε, τόσα πράγματα υπάρχουν στην αγορά για να ευχαριστήσουμε αυτόν τον άνθρωπο που προσπαθεί καθημερινά να φέρει σε τάξη τόσα ζουζούνια. Καθόλου εύκολη δουλειά αλλά πολύ ενδιαφέρουσα.

Εμείς, σκεφτήκαμε να σας κάνουμε διάφορες προτάσεις για το φετινό γιορτινό «ευχαριστώ» σε αυτόν τον άνθρωπο. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, είναι διαφορετικά τα κόστη για να μπορούν να εξυπηρετήσουν διάφορες καταστάσεις.

Κούπα (ή φούτερ) με ένα αστείο σλόγκαν: θα ξεκινήσω με αυτό, που πλησιάζει στο κλασικό δώρο αλλά που θα κάνει τη δασκάλα ή τον δάσκαλο να (χαμο)γελάει κάθε φορά που θα την χρησιμοποιεί για τον καφέ της. Επιλέξτε μία ατάκα τύπου «Chaos Coordinator» ή ακόμα μία κούπα μαυροπίνακα που μπορεί να γράφουν καθημερινά μαζί με τα παιδιά και κάτι διαφορετικό!

Μία συνδρομή σε μία audiobook πλατφόρμα. Από βιβλία σίγουρα έχει πάρει αλλά από βιβλία που μπορεί να ακούει την ώρα που περπατάει, γυμνάζεται, χαλαρώνει ή βρίσκεται σε ένα πλοίο; Στις audiobook πλατφόρμες υπάρχουν εκατοντάδες βιβλία, που αφηγούνται πολλές όμορφες φωνές, ενίοτε από αγαπημένους καλλιτέχνες, για να κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά.

Ένα μενταγιόν με το μονόγραμμά της. Εδώ ένα πιο γυναικείο δώρο αλλά αναλόγως τη σχεδίαση μπορεί να εξυπηρετήσει και τον δάσκαλο. Είναι μοναδικό και είναι για αυτήν/αυτόν για πάντα.

Ένα σετ προσωπικής περιποίησης. Αυτά μπορεί να είναι καλλυντικά, είδη για ένα ωραίο μπάνιο ή κάποιο σετ για τα μαλλιά ή το σώμα.

Ένα καλάθι με λιχουδιές: όπως αλλαντικά, εκλεκτά τυροκομικά, βότανα, μπαχαρικά, βιολογικά κρασιά κ.ά. Ένα δώρο που αρέσει σε όλους τους ενήλικες, με σίγουρη επιτυχία.

Ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ για το κινητό. Σιγουρευτείτε για το μοντέλο, σκεφτείτε το ιδιαίτερο στυλ και πάρτε κάτι σχετικό. Επίσης, ένα ζευγάρι ακουστικά όπως τα earbuds είναι πάντα χρήσιμα.

Δύο εισιτήρια για ένα θεατρικό ή μία συναυλία. Ένα πολιτιστικό γεγονός είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Προτιμήστε θεάματα που ενδιαφέρουν όλους ή έστω τους περισσότερους.

Μία ημέρα σε ένα σπα.  Ένα μασάζ, μια θεραπεία προσώπου ή μια γενική ημέρα χαλάρωσης είναι κάτι που σίγουρα θα το εκτιμήσει ένας δάσκαλος.

Ένα σεμινάριο σε κάτι που της/του αρέσει. Αν γνωρίζετε τον άνθρωπο λίγο περισσότερο και έχει πέσει στην αντίληψή σας ένα ενδιαφέρον του όπως πχ. Μαγειρική, μπορείτε να του κάνετε δώρο ένα μάθημα όπου οι ρόλοι θα αλλάξουν και θα γίνει και πάλι μαθήτρια/μαθητής.

Σε κάθε περίπτωση, ένα πρωτότυπο ή έστω διαφορετικό δώρο θα δείξει ότι έχετε σκεφτεί προσεκτικά για τις προτιμήσεις του και ότι έχει επενδύσει χρόνο για να τον ευχαριστήσετε. Οι γιορτές αυτές άλλωστε είναι για να δείξουν οι άνθρωποι πόσο νοιάζονται για τους ανθρώπους και αυτό είναι ακριβώς μία τέτοια πράξη αγάπης.

Only in

«Νομιμότητα παντού» το νέο δόγμα του Μαξίμου

Από τις 1.000 κάμερες στους δρόμους και το «κυνήγι» της υπερσυνταγογράφησης έως την εφαρμογή Μystreet, το Μαξίμου θέτει σε εφαρμογή ένα νέο πλάνο για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024