Ο Κάιλ Γκάι ήρθε στον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι για να βοηθήσει στο σκοράρισμα το Τριφύλλι, αλλά δεν έχει καταφέρει να αποδώσει αυτά που περίμεναν ο Εργκίν Αταμάν και οι συνεργάτες του, με αποτέλεσμα να έχει παραγκωνιστεί.

Στην πόρτα της εξόδου φαίνεται πως βρίσκεται ο Κάιλ Γκάι

Ο Αμερικανός γκαρντ, όπως αναφέρουν στο Ισραήλ, είναι δυσαρεστημένος για τον μικρό χρόνο συμμετοχής και σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης από τον Παναθηναϊκό, με τον Κάιλ Γκάι μάλιστα να έχει δεχθεί ήδη προσφορές από άλλες ομάδες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ισραηλινός

«Το status του Κάιλ Γκάι στον Παναθηναϊκό είναι αβέβαιο λόγω της δυσαρέσκειας για τον χρόνο συμμετοχής του και αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ισραηλινός, Άρελ Γκίνσμπερ, στο twitter και πρόσθεσε: «Ο γκαρντ ήδη ψάχνει προσφορές από άλλες ομάδες, καθώς ο ελληνικός σύλλογος εμφανίζεται ανοιχτός στο ενδεχόμενο να τον αφήσει να φύγει για μια ενδιαφέρουσα προσφορά», κατέληξε ο δημοσιογράφος της «Israel Hayom».

Ο Κάιλ Γκάι φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Βαλένθια, η οποία ψάχνει παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά. Μέχρι και την έκτη αγωνιστική της Euroleague, ο Γκάι είχε 81:53′ συμμετοχής με 5,3 πόντους μέσο όρο και τρία παιχνίδια χωρίς να σκοράρει. Από τότε μέχρι σήμερα, ο Αμερικανός μετρά περίπου 1,5 λεπτά και τρία σερί «DNP».