Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
«Με τον ψηφιακό μετασχηματισμό θα προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες μας»

«Με τον ψηφιακό μετασχηματισμό θα προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες μας»

Δήμαρχοι από όλη την χώρα, έδωσαν το παρών στο 15ο OTS Forum δηλώνοντας την βεβαιότητα τους πως ο ψηφιακός μετασχηματισμός θα βελτιώσει πολύ τις ζωές των κατοίκων.

Στο 15ο OTS Forum συμμετείχε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης που μιλώντας στο Mega παραδέχθηκε πως η ψηφιακή μετάβαση για τους δήμους είναι αναγκαιότητα πλέον: «Είμαστε σε μια εποχή που ενώ μιλάμε για την τεχνητή νοημοσύνη, ακόμη σχεδιάζουμε την ψηφιακή μας μετάβαση. Η ψηφιακή Θεσσαλονίκη είναι ανάγκη να γίνει χθες και προς αυτή την κατεύθυνση είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε».

«Δίνουμε το παρών στο συνέδριο με εκπαιδευτικό χαρακτήρα της OTS, μιας αξιόπιστης εταιρίας με την οποία ο Δήμος Λήμνου συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια» δήλωσε στην κάμερα του Mega, από τους χώρους διεξαγωγής του 15ου OTS Forum, η νέα Δήμαρχος Λήμνου Ελεωνόρα Γεώργα, χωρίς να παραλείψει να προσκαλέσει τον κόσμο να επισκεφτεί το νησί που θα διοικεί από την 1 Ιανουαρίου του 2024.

Από την πλευρά του ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Σιντικής, Γιώργος Τάτσιος δήλωσε μεταξύ άλλων: « Η ψηφιακή τεχνολογία και ιδιαίτερα σε δήμους όπως ο δικός μας, που βρίσκεται στο βορειότερο σημείο του νομού Σερρών, είναι πολύ σημαντικό πράγμα διότι ο πολίτης αντί να χρειάζεται να διανύσει πολλά χιλιόμετρα για να εξυπηρετηθεί θα μπορεί πλέον να κάνει την δουλειά του απομακρυσμένα. Θέλουμε να φτάσουμε και εμείς στο σημείο όπως άλλοι μεγάλοι αστικοί δήμοι, να μπορέσουμε να προσφέρουμε τα πάντα ψηφιακά και μόνο για τους γάμους να χρειάζεται ο κόσμος να έρχεται στο δημαρχείο. θεωρώ πως η OTS θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τον σκοπό μας».

Ο Δημοσθένης Κατσής, νέος δήμαρχος Σοφάδων είπε στην κάμερα του Mega που κάλυψε το 15ο OTS Forum: «Βρίσκομαι εδώ σήμερα, ως εκπρόσωπος του δήμου Σοφάδων. Η διοργανώτρια εταιρία OTS του Forum, βοηθάει τους Δήμους στην ψηφιακή τους μετάβαση. Το δικό όραμα είναι να μετασχηματίσουμε τον Δήμο Σοφάδων με την τεχνολογία μπροστά. Σκοπός μας να κάνουμε όλοι την ζωή μας καλύτερη».

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκος δήλωσε: «Με μεγάλη προθυμία ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση και ταξίδεψα πολλά χιλιόμετρα προκειμένου να καταφέρω να «ενσωματωθώ» στην νέα τεχνολογία της τοπικής αυτοδιοίκησης».

Μεγάλη η συμμετοχή

Ο Γιάννης Μαλλίνης νέος δήμαρχος Σιθωνίας δήλωσε: «Πρόκειται για ένα συνέδριο της εποχής μας. Αλίμονο αν δεν έδινα το παρών. Να ευχαριστήσουμε και την κυβέρνηση που μας βοηθάει στην ψηφιακή μας μετάβαση».

Ο Δήμαρχος Χάλκης, Ευάγγελος Φραγκάκης είπε με την σειρά του: «Επιτρέψτε μου να μιλήσω ως εκπρόσωπος των μικρών ελληνικών νησιών. Τέτοιες πρωτοβουλίες θα βοηθήσουν στην ψηφιακή μετάβαση, συνεισφέροντας στην παραμονή των νέων ανθρώπων στον τόπο γέννησής τους. Είναι σημαντικό να παραμείνει η όμορφη Ελλάδα μας μια χώρα που κατοικείται από άκρη σε άκρη».

Ο νέος Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος υποστήριξε: «Είναι μια σημαντική εκδήλωση από μια εταιρία πρωτοπόρος. Θα πρέπει να εκσυγχρονίσουμε τις υπηρεσίες μας στο μέλλον, να προσφέρουμε ακόμη μεγαλύτερη εξυπηρέτηση στους δημότες μας. Όλα αυτά τα ψηφιακά εργαλεία είναι πολύ χρήσιμα. Αυτό που χρειάζεται είναι να μπορέσουμε να έχουμε και το αντίστοιχο προσωπικό όμως και είναι και το ζητούμενο για εμάς τους μικρομεσαίους δήμους».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024