Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ο «μπομπέρ» του Ολυμπιακού έγραψε ιστορία - Ο «καυτός» Νοέμβριος του Κάνααν (pics, vids)

Ο «μπομπέρ» του Ολυμπιακού έγραψε ιστορία – Ο «καυτός» Νοέμβριος του Κάνααν (pics, vids)

Ο Αϊζάια Κάνααν πήρε... φωτιά τον Νοέμβριο, «πυροβολούσε» από παντού και μπήκε σε μια πολύ ιδιαίτερη λίστα στην ιστορία της Euroleague

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να ανανεώσει το περασμένο καλοκαίρι τη συνεργασία του με τον Αϊζάια Κάνααν, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να επιθυμεί διακαώς την παραμονή του.

Λίγους μήνες μετά ο Έλληνας τεχνικός έχει δικαιωθεί και με το παραπάνω, με τον Αμερικανό γκαρντ να πραγματοποιεί μια φανταστική σεζόν, να έχει «εκτοξεύσει» τους αριθμούς του και να αποτελεί μαζί με τον Άλεκ Πίτερς την αιχμή του δόρατος στην ερυθρόλευκη επίθεση.

Ο Νοέμβριος του «καυτού» Κάνααν και τα 23 τρίποντα

Ο Κάνααν έχει μετά από 11 παιχνίδια 14,1 πόντους με 54,8% στο τρίποντο και «πυροβολεί» από παντού, έχοντας τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα στη Euroleague μετά τον Μάρκους Χάουαρντ της Μπασκόνια.

Ωστόσο, ο Νοέμβριος που διένυσε ήταν ο καλύτερος μήνας του με τα ερυθρόλευκα και όχι μόνο, αφού ο Κάνααν έπαιξε σε έξι παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και ευστόχησε σε 23 τρίποντα. Ο Αμερικανός δεν συγχωρεί από τα 6.75, έχοντας 23/38 σουτ τριών πόντων και μάλιστα πέτυχε και ένα σπουδαίο ρεκόρ.

Μπήκε σε μια πολύ ιδιαίτερη λίστα με τους «μπομπέρ» της Euroleague, αφού είναι ο 6ος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που πετυχαίνει 23 τρίποντα σε ένα μήνα. Αξίζει να σημειωθεί πως μαζί του είναι άλλοι 4 παίκτες, με τον Σέιν Λάρκιν να είναι ο πρώτος της λίστας με 27 εύστοχα τρίποντα σε ένα μήνα τη σεζόν 2019-20 και τον Ιανουάριο. Από εκεί και πέρα, έχει ξανά μπει στη λίστα με 23 τρίποντα τον Μάρτιο του 2020-21.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους της λίστας αυτοί είναι ο Σκότι Γουίλμπεκιν με 25 εύστοχα τον Νοέμβριο του 2019-20, ο Αλεξέι Σβεντ τον Δεκέμβριο του 2020-21 με 24 και ο Σαμπάζ Νέιμπιερ την περσινή χρονιά και πιο συγκεκριμένα τον Μάρτιο πάλι με 24.

Δείτε τη λίστα

Τα έξι παιχνίδια που έπαιξε ο Κάνααν τον Νοέμβριο

Sports in

Η επιβλητική εμφάνιση του «Greek Freak» κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «σάρωσε» την Δομινικανή Δημοκρατία, με τον «Greek Freak» να κάνει μια εκπληκτική εμφάνιση και να αναδεικνύεται MVP του αγώνα – Τα στατιστικά του σούπερ σταρ της «γαλανόλευκης» στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024