Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Η εκδίκηση του Φέλιξ

Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Η εκδίκηση του Φέλιξ

Ο Ζοάο Φέλιξ πλήγωσε την ομάδα στην οποία ανήκει, με την Μπαρτσελόνα να επικρατεί με 1-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης και να μειώνει στους τέσσερις βαθμούς της διαφορά της από την κορυφή.

Πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις η Μπαρτσελόνα επικράτησε στο Μονζουίκ με 1-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης για τη 15η αγωνιστική της La Liga χάρη σε ένα εξαιρετικό γκολ του Ζοάο Φέλιξ.

Ο Πορτογάλος, που αγωνίζεται στους Καταλανούς ως δανεικός από τους «ροχιμπλάνκος», ήταν ο MVP για την ομάδα του η οποία χρειάστηκε στο φινάλε και τις επεμβάσεις του Πένια για να πάρει τη νίκη. Στο -4 από από Ρεάλ και Χιρόνα η ομάδα του Τσάβι, στο -7 αλλά με ματς λιγότερο εκείνη του Σιμεόνε.

Πλήγωσε την… πρώην ο Ζοάο Φέλιξ

Aπό το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι και δημιουργούσαν διαρκώς ευκαιρίες για γκολ. Μόλις στο 2′ ο Ραφίνια μετά από εκπληκτική ενέργεια έκανε τραγικό τελείωμα μέσα από τη μικρή περιοχή και στο 5′ ο Αραούχο έσωσε μπροστά από τη γραμμή την Μπαρτσελόνα.

Ο Λεβαντόφσκι έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες μέχρι το 20λεπτο και στο 28′ ο Φέλιξ έκανε το 1-0 με υπέροχο τσίμπημα απέναντι από τον Όμπλακ. Μάλιστα ο Πορτογάλος πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε κόντρα στην ομάδα στην οποία ανήκει. Μέχρι το ημίχρονο Γκριεζμάν και Φέλιξ έχασαν από μία καλή ευκαιρία για τις δύο ομάδες.

Στο 58′ ο Ραφίνια σημάδεψε δοκάρι με ωραίο σουτ και στην κόντρα ο Γκριεζμάν αστόχησε από καλή θέση για το 1-1. Στο 75′ ο Κουντέ έχασε τεράστια ευκαιρία από πάσα του Γκουντογκάν και στο 81′ ανέλαβε δράση ο Πένια που απέκρουσε τρομερή εκτέλεση φάουλ του Ντεπάι, με την μπάλα να πηγαίνει και στο δοκάρι.

Ο Λεβαντόφσκι έχασε ακόμη μία σπουδαία ευκαιρία στο 86′ και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πένια έσωσε την Μπαρτσελόνα σε τετ α τετ με τον Κορέα κι ενώ στην κόντρα οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία σε αντεπίθεση με τέσσερις εναντίον ενός. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα και η Μπάρτσα πανηγύρισε μία πολύ μεγάλη νίκη.

Οι συνθέσεις

Μπαρτσελόνα: Πένια, Αραούχο, Κουντέ, Κρίστενσεν, Κανσέλο, Γκιντογκάν, Ντε Γιόνγκ, Πέδρι(89’ Φερμίν), Φέλιξ(77’ Γιαμάλ), Ραφίνια(77’ Τόρες), Λεβαντόφσκι

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Χιμένες(46’ Λίνο), Βίτσελ, Ερμόσο, Ρικέλμε(46’ Κορέα), Μολίνα(46’ Αθπιλικουέτα), Κόκε(65’ Σαούλ), Ντε Πολ, Γιορέντε, Μοράτα(65’ Ντεπάι), Γκριεζμάν

Sports in

Τρεις πρώην παίκτες της ΑΕΚ ζητούν από την ΕΠΟ την τιμωρία της!

Ο λόγος που οι τρεις πρώην παίκτες της ΑΕΚ έφτασαν σε αυτό το σημείο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024