Φαντάζεσαι πόσες συναρπαστικές αναμνήσεις θα αφηγούνταν το όχημά σου, αν μπορούσε να μιλήσει; Πιθανότατα, θα σου θύμιζε εκείνο το οικογενειακό roadtrip στα χιονισμένα Ζαγοροχώρια, το οποίο σε έκανε να νιώθεις πιο γεμάτος και ξεκούραστος στην επιστροφή.

Θα αναπολούσε τις παρεΐστικες, γιορτινές εξόδους στις φωτεινές λεωφόρους της Αθήνας, με τους κολλητούς σου ντυμένους… γαμπρούς στο πίσω κάθισμα, να τραγουδάνε παράφωνα ένα χριστουγεννιάτικο σουξέ που έπαιζε στο ράδιο. Ίσως, θα έλεγε πόσο λαχταρά να γίνει για μία ακόμη παραμονή Πρωτοχρονιάς το μηχανοκίνητο… έλκηθρό σου, αυτό που θα μεταφέρει στο σπίτι μία ντουζίνα από γιορτινά πακέτα που θα «πλημμυρίσουν» χαρά τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Επιστρέφοντας στην πραγματικότητα, όμως, η μόνη φωνή που ακούς είναι της παρουσιάστριας του βραδινού δελτίου ειδήσεων, η οποία σου υπενθυμίζει με έναν συμπονετικό τόνο πως οι γιορτές συμπίπτουν με την καθιερωμένη… λυπητερή των τελών κυκλοφορίας, λες και το είχες ξεχάσει. Ναι, ιδανικά θα ήθελες να το ξεχνούσες εντελώς, για να διέθετες αυτό το τσουχτερό ποσό -ελαφρά τη καρδία- σε μία luxury εξόρμηση στην Αράχωβα.

Και ειλικρινά, αν το όχημά σου μιλούσε, θα συμφωνούσε μαζί σου και θα ζητούσε επειγόντως ένα τριημεράκι στην Αράχωβα, για να ξεμουδιάσεις εσύ, να ξεμουδιάσει και εκείνο. Θα σου έλεγε, «βάλε μπρος για Αράχωβα, αλλά πρώτα μπες στο wallet+ και άσε την Hellas Direct να αναλάβει τα τέλη».

Η Hellas Direct ξέρει πώς θα κάνεις Χριστούγεννα όπου και όπως θέλεις εσύ

Κακά τα ψέματα. Μπορεί τα τέλη κυκλοφορίας να μην είναι ένα έκτακτο έξοδο το οποίο δεν είχες προβλέψει, ωστόσο, είναι μία δαπάνη που προκύπτει την πιο λάθος στιγμή, δηλαδή την περίοδο των Χριστουγέννων που εσύ θέλεις να διαθέσεις αλλού τα χρήματά σου –και με το δίκιο σου-, σε βόλτες, εκδρομές, δώρα ή σε άλλες οικονομικές υποχρεώσεις που «τρέχουν». Κάπως έτσι, βλέποντας τις προθεσμίες καταβολής των τελών να πλησιάζουν απειλητικά, καταλήγεις να αναρωτιέσαι, «γιατί να μην μπορώ να διευθετήσω αργότερα τα τέλη».

Αυτή τη δυνατότητα σου δίνει, λοιπόν, η Hellas Direct, ανεξάρτητα αν είσαι ασφαλισμένος σε αυτή ή όχι, μέσω της online πλατφόρμας wallet+. H συγκεκριμένη πλατφόρμα σου επιτρέπει να καλύψεις σε δόσεις και χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας, όλες τις ανάγκες του οχήματός σου, δηλαδή τα τέλη κυκλοφορίας, το σέρβις, τα λάστιχα, τις επισκευές εσωτερικά και εξωτερικά, προσφέροντάς σου μία χρηματοδότηση, η οποία κυμαίνεται από 20 έως 2.000 ευρώ, μέσω συνεργαζόμενων τραπεζών και με 0% επιτόκιο.

Πιο αναλυτικά, για ποσά από 20 έως 500 ευρώ μπορείς να αξιοποιήσεις την υπηρεσία BNPL (Buy Now Pay Later) με εξόφληση σε 4 ή 6 δόσεις και 0% επιτόκιο, ενώ για ποσά από 501 έως 2000 ευρώ σου παρέχεται μία δανειοδότηση με εξόφληση σε 6 ή 12 δόσεις και το επιτόκιο ορίζεται ανάλογα με την τράπεζα που θα επιλέξεις. Τι θα χρειαστεί να κάνεις, για να καλύψει το wallet+ τα τέλη κυκλοφορίας του αυτοκινήτου ή της μηχανής σου και εσύ να κάνεις Χριστούγεννα όπου και όπως θέλεις;

Κι όμως, η διαδικασία είναι πολύ απλή και εύκολη, απαιτεί λιγότερο από 10 λεπτά και μία αίτηση την οποία θα συμπληρώσεις online, ενώ απολαμβάνεις την άνεση του καναπέ σου. Αρχικά, θα συμπληρώσεις τα στοιχεία του οχήματός σου, θα υποβάλλεις μία αίτηση για το ακριβές ποσό που χρειάζεσαι και θα περιμένεις λίγα λεπτά για να λάβεις την έγκριση της αίτησής σου από τις συνεργαζόμενες τράπεζες. Έτσι, η Hellas Direct θα καλύψει τη δαπάνη που απαιτεί το όχημά σου, εσύ θα την εξοφλήσεις σε δόσεις και θα κάνεις Χριστούγεννα!

Αν ονειρεύεσαι, λοιπόν, οι φετινές γιορτές να σε βρουν στην Αράχωβα ή απλώς, να είναι μία περίοδος για την οποία θα έχεις πολλές αναμνήσεις να αφηγηθείς στο μέλλον –εσύ αλλά και το όχημά σου-, μην αφήσεις τα τέλη κυκλοφορίας να μπουν εμπόδιο στα σχέδιά σου. Μπες σήμερα στο wallet+, συμπλήρωσε την αίτησή σου και η Hellas Direct θα σε διευκολύνει να καλύψεις κάθε ανάγκη του οχήματός σου, για να είναι καλοσυντηρημένο, ώστε να σε οδηγήσει με ασφάλεια σε όποιον χειμερινό προορισμό επιθυμείς και σε όποια γιορτινή εμπειρία ανυπομονείς να ζήσεις.