
Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ στο ΑΠΘ
Η καταδρομική επίθεση έγινε γύρω στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης στο σημείο όπου κατασκευάζεται η νέα βιβλιοθήκη του Ιδρύματος
Επίθεση με αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ δέχθηκε νωρίτερα σήμερα διμοιρία των ΜΑΤ, έξω από τη Σχολή Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).
Η επίθεση έγινε γύρω στις 12 το μεσημέρι στο σημείο όπου κατασκευάζεται η νέα βιβλιοθήκη του Ιδρύματος κι όπου στεγαζόταν επί 34 χρόνια η αποκαλούμενη κατάληψη «Στέκι στο Βιολογικό».
Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ομάδα αγνώστων, με καλυμμένα χαρακτηριστικά, κινήθηκε αιφνιδιαστικά προς το σημείο, εκσφενδονίζοντας τις μολότοφ προς τους αστυνομικούς.
Οι δράστες φαίνεται πως ξεκίνησαν μέσα από το πανεπιστημιακό κάμπους και μετά την επίθεση τράπηκαν σε φυγή.
Στο σημείο κλήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που πραγματοποιούν αναζητήσεις. Από την επίθεση δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός.
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

- Τη Γροιλανδία θα επισκεφθεί ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζέι Ντι Βανς μαζί με τη σύζυγό του
- «Signal Gate»: Ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου «απολογήθηκε» επιτιθέμενος
- ΗΠΑ: Ρούμπιο και Φιντάν συζήτησαν την ανταλλαγή επισκέψεων Τραμπ – Ερντογάν
- Υεμένη: Για νέους βομβαρδισμούς κατηγορούν οι Χούθι τις ΗΠΑ
- Ουκρανία: Το ΝΑΤΟ αντλεί μαθήματα από τον πόλεμο για τη μεγαλύτερη αντιαεροπορική άσκησή του στην Ευρώπη
- Λάρισα: Ανέβαζε sextapes με την σύζυγό του εν αγνοία της – Κάθειρξη έξι ετών σε 45χρονο