Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Θέλεις να βλέπεις τις οικονομίες σου να μεγαλώνουν;

Θέλεις να βλέπεις τις οικονομίες σου να μεγαλώνουν;

Αν ψάχνεις κάποιο επενδυτικό πρόγραμμα στα μέτρα σου, η Εθνική Ασφαλιστική σου προτείνει το νέο Full [Ομολογιακό 10].

Ζούμε εδώ και πολλά χρόνια σε μία κατάσταση συνεχούς ανασφάλειας που δεν μας επιτρέπει να κάνουμε σχέδια για το μέλλον. Ο «σεισμός» της οικονομικής κρίσης προ 15ετίας που βιώσαμε όλοι (με τους χρόνιους μετασεισμούς του), η διεθνή συγκυρία των πολεμικών συρράξεων που ανεβάζουν το κόστος ζωής παγκοσμίως, οι συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής παγώνουν τις όποιες επιθυμίες ή όνειρα έχουμε. Όλοι μας -και ο καθένας ξεχωριστά- προσπαθεί να ανταποκριθεί στις καθημερινές ανάγκες, ενώ παράλληλα δεν έχει αρκετές επενδυτικές επιλογές στη διάθεσή του που θα μπορούσαν πιθανότατα να τον βοηθήσουν να υπολογίσει τα μελλοντικά του βήματα. Κάτι που θα μπορούσε να τον κάνει να δει με κάποια αισιοδοξία το μέλλον.

Στη χώρα μας υπάρχει γενικά μια νοοτροπία δυσπιστίας απέναντι στις επενδύσεις, ενώ ο μακροπρόθεσμος χαρακτήρας και τα μεγάλα χρηματικά ποσά που απαιτούνται, δημιουργούν ένα αίσθημα αβεβαιότητας και ρίσκου. Στο πλαίσιο αυτό, στην Εθνική Ασφαλιστική δημιούργησαν το Full [Ομολογιακό 10]: ένα ασφαλιστικό-επενδυτικό μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα 10ετούς διάρκειας με ποσό έναρξης από €5.000.

Με το μότο «Ζήσε τη ζωή σου, κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα» το Full [Ομολογιακό 10] μας καλεί να το γνωρίσουμε και να ονειρευτούμε: είναι ένα πρόγραμμα περιορισμένης διάθεσης (μέχρι και τις 22/01/2024) για αυτό σκεφτείτε το γρήγορα, και στηρίζεται στο Υπο-Αμοιβαίο Κεφάλαιο Fixed Rate Savings Bond 1 του NBG INTERNATIONAL FUNDS FCP, ομολογιακής σύνθεσης, το οποίο διαχειρίζεται η NBG ASSET MANAGEMENT LUXEMBOURG S.A.

Το νέο Πρόγραμμα, όπου μπορούν να ασφαλιστούν φυσικά πρόσωπα ηλικίας από 8 έως 65 ετών, προσφέρει μια ασφαλιστική-επενδυτική λύση σε όσους ενδιαφέρονται να κάνουν μια μικρή μεσοπρόθεσμη επένδυση – από €5.000 και άνω – και την οποία μπορούν κατά τη λήξη της είτε να λάβουν ως εφάπαξ ποσό, είτε να την μετατρέψουν σε μηνιαία ή ισόβια σύνταξη για τους ίδιους ή τους αγαπημένους τους.

Πιο συγκεκριμένα: Με εκτιμώμενη σωρευτική καθαρή απόδοση 23%-27%, το Full [Ομολογιακό 10] περιλαμβάνει Ασφάλιση Ζωής και μπόνους Επιβράβευσης 1,5% στη λήξη επί της αξίας του Λογαριασμού Επένδυσης Ασφαλιστηρίου. Ειδικότερα, βασίζεται σε Υπο-Αμοιβαίο Κεφάλαιο το οποίο επενδύει κυρίως σε ομόλογα, γραμμάτια Δημοσίου, τραπεζικά γραμμάτια ή άλλα παρόμοια προϊόντα σταθερού εισοδήματος ή τίτλους κυμαινόμενου επιτοκίου που εκδίδονται κυρίως από ευρωπαϊκούς κρατικούς, υπερεθνικούς ή εταιρικούς εκδότες. Στόχος του είναι η κεφαλαιακή απόδοση βάσει των τρεχουσών αποδόσεων της αγοράς των ομολόγων. Καθώς το εν λόγω Αμοιβαίο Κεφάλαιο είναι δεκαετούς διάρκειας, η ομάδα διαχείρισης επιδιώκει να «κλειδώσει» τη μελλοντική αξία του χαρτοφυλακίου κατά την ημερομηνία λήξης ανεξάρτητα από τις κινήσεις των επιτοκίων. Για να γίνει αυτό, τα ομόλογα που αγοράζονται κατά την έναρξη του Υπο-Αμοιβαίου Κεφαλαίου επιδιώκεται να διατηρούνται έως τη λήξη τους.

Η παραπάνω επενδυτική πρόταση έρχεται από μία εταιρεία όπως η Εθνική Ασφαλιστική που χαίρει μακράς ιστορίας, αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης. Εδώ και χρόνια, προσφέρει επενδυτικά-συνταξιοδοτικά προγράμματα διάρκειας έως και 30 ετών, σε συνεργασία με αξιόπιστους διαχειριστές κεφαλαίων για ικανοποιητικές αποδόσεις στις μεσο-μακροπρόθεσμες επενδύσεις μας, εξασφαλίζοντας παράλληλα την οικονομική προστασία των αγαπημένων μας σε περίπτωση απώλειας ζωής.

Στην Εθνική Ασφαλιστική πιστεύουν ότι μέσα από σωστή ενημέρωση και αξιόπιστες επενδυτικές λύσεις, θα μπορούσε κανείς να αποκτήσει και πάλι τον έλεγχο της ζωής του, να ορίσει και να διατηρήσει το βιοτικό του επίπεδο, αλλά και να διασφαλίσει τη μελλοντική, οικογενειακή του γαλήνη.

Για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί από σήμερα και μέχρι τις 22/01/2024 στους πιστοποιημένους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές τους, να επισκεφθεί τα καταστήματα και το site* της Εθνικής Ασφαλιστικής (www.ethniki-asfalistiki.gr) ή να ενημερωθεί από τα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας.

*Στην εταιρική ιστοσελίδα τους υπάρχουν οι Όροι και οι Προϋποθέσεις, το Έγγραφο Βασικών Πληροφοριών, καθώς και όλες οι προβλεπόμενες στη νομοθεσία προσυμβατικές πληροφορίες για τα ασφαλιστικά προγράμματα.

Σημαντική Επισήμανση: Η Εθνική Ασφαλιστική δεν παρέχει οποιασδήποτε μορφής εγγύηση για την απόδοση ή διατήρηση των επενδυόμενων ποσών στο Ανωτέρω Ασφαλιστικό-Επενδυτικό Πρόγραμμα. Οι ΟΣΕΚΑ δεν έχουν εγγυημένη απόδοση και οι προηγούμενες αποδόσεις δεν διασφαλίζουν τις μελλοντικές. Προβλέψεις σχετικά με μελλοντικές επιδόσεις δεν αποτελούν ασφαλή ένδειξη μελλοντικών επιδόσεων.

Sports in

«Τρομάζει» η Team USA, διέλυσε τους Σέρβους σε φιλικό (79-105)

Παίζοντας όσο χρειάστηκε, η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ επιβλήθηκε εύκολα της Σερβίας με 105-79 σε φιλική αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024