Την αναβολή της 14ης αγωνιστικής ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (7/12) η Super League.

Οπως τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Συνεταιρισμός, η αναβολή των αναμετρήσεων της 14ης αγωνιστικής είναι αναγκαστική, μετά την απόφαση της ΚΕΔ να μην ορίσει διαιτητές για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου (9-10/12).

Παράλληλα, η Super League ενημέρωσε ότι οι αγώνες της 14ης στροφής θα οριστούν σε νέα ημερομηνία.

Η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια της προ ολίγου ανακοίνωσης της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ περί μη ορισμού αξιωματούχων διαιτησίας, ανακοινώνεται η αναγκαστική μη διεξαγωγή της επικείμενης 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1. Η διοργανώτρια αρχή με νεότερη απόφαση – ανακοίνωσή της θα προβεί σε εκ νέου ορισμού των αναβληθέντων αγώνων».

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα η ΚΕΔ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι δεν θα οριστούν αξιωματούχοι διαιτησίας για τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League 1 λόγω της αποχής των διαιτητών.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε: «Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται ότι δεν θα οριστούν αξιωματούχοι διαιτησίας για τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League 1 λόγω της αποχής των διαιτητών. Παρακαλείται η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος Super League 1 για τις δικές της ενέργειες».

Πλέον απομένει να φανεί πότε θα οριστούν από τη Διοργανώτρια Αρχή οι αγώνες της 14ης αγωνιστικής.