Η συνέντευξη που παραχώρησε πριν λίγες μέρες ο παλαίμαχος διαιτητής, Γιώργος Κομίνης, αναφορικά με τα όσα είχε βιώσει στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ τον Μάρτιο του 2018, ήταν αποκαλυπτική.

Τα όσα είπε ο διαιτητής εκείνου του παιχνιδιού σοκάρουν και είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κομίνης έκανε λόγο για ένα αδιανόητο καθεστώς απειλών και φόβου.

Είπε πολλά ο ρέφερι εκείνης της αναμέτρησης και οι δηλώσεις που έκανε για τα όσα είχαν γίνει σ’ εκείνο το ματς δεν πέρασαν απαρατήρητες από ευρωπαϊκά σάιτ.

Και οι ιστοσελίδες που αναδημοσίευσαν τις δηλώσεις του παλαίμαχου ρέφερι, προχώρησαν σε αναφορές και για τα όσα είχαν γίνει μετά το σφύριγμα του Κομίνη, με το οποίο ακυρώθηκε το γκολ που είχε πετύχει ο «δικέφαλος» του Βορρά.

Γίνεται βεβαίως ιδιαίτερη αναφορά και στην είσοδο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας πάνω του όπλο.

Οι σχετικές φωτογραφίες είχαν κάνει τότε τον γύρο του κόσμου σ’ ένα θέμα που προκάλεσε μεγάλους κλυδωνισμούς στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η συνέντευξη που έδωσε πριν λίγες μέρες ο Κομίνης και οι αναφορές του σ’ εκείνο το παιχνίδι, φανερώνουν την πίεση που ασκήθηκε στον παλαίμαχο διαιτητή και οι συγκεκριμένες δηλώσεις παρουσιάστηκαν από πολλά ξένα σάιτ.

Ήταν μια υπενθύμιση δυσάρεστων γεγονότων και εικόνων που δυσφήμισαν το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς όλοι θυμούνται τα δημοσιεύματα των ξένων μέσων ενημέρωσης για τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας τον Μάρτιο του 2018.