Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 12χρονη από το Ωραιόκαστρο
Την ημέρα που εξαφανίστηκε η 12χρονη από το Ωραιόκαστρο, στη Θεσσαλονίκη, φορούσε τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα, αθλητικά παπούτσια και μαύρο μπουφάν
- Ο αντίπαλος της Starlink του Έλον Μάσκ έχει ευρωπαϊκή σφραγίδα
- Με τι δεν είναι ικανοποιημένοι οι εργαζόμενοι - Και δεν είναι ο μισθός η μεγαλύτερη ανησυχία τους
- Το ύστατο μήνυμα του Κώστα Χαρδαβέλλα στους θεατές του: Μέσα μας υπάρχει μία βόμβα χιλίων μεγατόνων, η ψυχή
- ΣΥΡΙΖΑ: Τα νέα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου και οι χρεώσεις στην Πολιτική Γραμματεία
Συναγερμός σήμανε στις Αρχές της Θεσσαλονίκης για την εξαφάνιση της 12χρονης Χάουρα Σαλίμ από το Ωραιόκαστρο .
Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού» η εξαφάνιση της 12χρονης σημειώθηκε χθες Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 18:00.
Πού μπορείτε να επικοινωνήσετε σε περίπτωση που έχετε κάποια πληροφορία
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» κατόπιν εισαγγελικής εντολής προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas.
Η Χάουρα Σαλίμ μακριά μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,60 και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα, αθλητικά παπούτσια και μαύρο μπουφάν.
«Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple», σημειώνεται στη σχετική του «Χαμόγελο του Παιδιού».
Δείτε φωτογραφία της 12χρονης:
«Το AmberAlertHellas συνίσταται στην άμεση, έγκυρη και λεπτομερή ενημέρωση των πολιτών σχετικά με περιστατικό εξαφάνισης ανηλίκου μόλις λίγα λεπτά μετά την ειδοποίηση των Αρχών ή του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σχετικά με αυτό. Για να επιτευχθεί αυτό στο Πρόγραμμα συμμετέχει πλήθος φορέων (κρατικών, ιδιωτικών, εθελοντικών) με τον κάθε ένα από αυτούς να επικοινωνεί τα στοιχεία του αγνοούμενου παιδιού και κάποιες άλλες βασικές πληροφορίες μέσα από τα μέσα που διαθέτει π.χ. τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά spots, αναρτήσεις στα socialmedia, αποστολή SMS, ανακοινώσεις στις οθόνες αεροδρομίων κλπ», προσθέτει ακόμη το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις