Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Στο «τέσσερα» της οδού Βουκουρεστίου βρίσκεται το place to be για απολαυστικά after work ραντεβού με την παρέα σου

Στο «τέσσερα» της οδού Βουκουρεστίου βρίσκεται το place to be για απολαυστικά after work ραντεβού με την παρέα σου

Απολαμβάνοντας σε ένα cozy bistrobar, το βραβευμένο κρασί που θα «απογειώσει» γευστικά ακόμη και την πιο απαιτητική Δευτέρα!

Αν υπάρχει κάτι που δίνει μία «νότα» αισιοδοξίας στο εργασιακό οκτάωρο, αυτό είναι η after work συνάντηση που σκαρώνεις με τους φίλους σου στην ομαδική συνομιλία στο Messenger, μία συνάντηση που σας φέρνει όλους γύρω από το ίδιο τραπέζι ή πλάι πλάι στην μπάρα, να μοιράζεστε την ίδια απόλαυση, παρέα -κλασικά- με ένα μπουκάλι λευκό κρασί. Και ειλικρινά, όταν η επιλογή του μέρους καταλήγει να ξεπερνά τις προσδοκίες σας, τότε ακόμη και το απόγευμα μίας κατά τα άλλα βαρετής και moody Δευτέρας μπορεί να μετατραπεί σε μία απολαυστική, foodie εμπειρία, την οποία θα ανυπομονείτε να επαναλάβετε.

Αναρωτιέσαι ποιο είναι το σημείο συνάντησης που θα «απογειώσει» γευστικά τις after work συναντήσεις σου, αυτό που θα σε κάνει να θέλεις να το επισκέπτεσαι ξανά και ξανά, οπότε αργά ή γρήγορα θα το καθιερώσεις σε στέκι για όλη την παρέα; Τότε, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην «καρδιά» της πρωτεύουσας, συγκεκριμένα στον αριθμό 4 της οδού Βουκουρεστίου, εκεί όπου βρίσκεται το Ombre Aperitivo, δηλαδή το place to be για κάθε έμπειρο γευσιγνώστη, ο οποίος φεύγοντας από το γραφείο δεν βλέπει την ώρα να απολαύσει συζητήσεις με φίλους, αλλά και τη γεύση ενός εκλεκτού κρασιού όπως το Λευκό Γράμμα Boutari.

Ένα φιλόξενο αθηναϊκό bistrobar, ιδανικό για wine lovers και απαιτητικούς καλοφαγάδες.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους αξίζει να δώσεις ραντεβού με την παρέα σου στο Ombre Aperitivo και η ατμόσφαιρα του μαγαζιού είναι σίγουρα ένας από αυτούς. Βλέπεις, μπορεί να βρίσκεται σε έναν από τους πιο κεντρικούς και πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας, δηλαδή στον στολισμένο, «παραμυθένιο» πεζόδρομο της Βουκουρεστίου, όμως, καταφέρνει και διατηρεί έναν αυθεντικά cozy και φιλόξενο χαρακτήρα ο οποίος μας κάνει να νιώθουμε κάθε φορά σαν στο σπίτι μας, ίσως και λίγο καλύτερα, ειδικά έπειτα από μία απαιτητική ημέρα στο γραφείο.

Βέβαια, αυτό οφείλεται στο πλούσιο, ευρηματικό μενού του, το οποίο περιλαμβάνει πιάτα για κάθε ώρα της ημέρας, αλλά και στον κατάλογο από aperitivos και signature cocktails, τον οποίο έχει επιμεληθεί ο Νίκος Κάνιαρος. Εμείς, πάντως, αν προτείνουμε κάτι, το οποίο είναι άκρως γευστικό και θα φέρει πιο κοντά την παρέα, τότε θα ξεχωρίσουμε σίγουρα το βραβευμένο Λευκό Γράμμα Boutari, ένα λευκό κρασί από το Αμύνταιο, το οποίο «παντρεύει» αρμονικά τρεις λευκές ποικιλίες (Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Sauvignon Blanc) που του προσδίδουν φρεσκάδα με δροσιστική οξύτητα, αρωματική ένταση με «πινελιές» εσπεριδοειδών, ροδάκινου, λεμονιού και γκρέιπφρουτ, φυσική ορυκτότητα και άψογη ισορροπία με μακρά επίγευση.

Το Λευκό Γράμμα Boutari σερβίρεται στους 8 με 10 °C και συνοδεύει μοναδικά τα ψάρια, τα θαλασσινά, τις πράσινες σαλάτες με έντονα μυρωδικά και τις ποικιλίες τυριών. Προτείνουμε να το συνδυάσεις με ένα ανατρεπτικό, ελαφρύ αλλά χορταστικό πιάτο, το οποίο περιλαμβάνει σολομό με σαλάτα από πράσινο μήλο, με μπρόκολο, μάνγκο, κρέμα αβοκάντο και σάλτσα teriyaki. Πράγματι, αρκεί να το δοκιμάσεις και θα καταλάβεις από πρώτο χέρι για ποιους λόγους το δημοφιλές bistrobar Ombre Aperitivo είναι η αφορμή που ζητούσες για να κάνεις λίγο πιο τακτικές –αλλά και πολύ πιο απολαυστικές- τις καθιερωμένες after work συναντήσεις με την παρέα σου.

Τι περιμένεις, λοιπόν, για να δώσεις ραντεβού με τους φίλους σου στο Ombre Aperitivo και να μετατρέψεις μία συνηθισμένη Δευτέρα σε μία foodie εμπειρία η οποία θα διευρύνει τους γαστρονομικούς σας ορίζοντες; Έτσι και αλλιώς, δεν υπάρχει αμφιβολία πως αν προσθέσεις το λευκό κρασί Λευκό Γράμμα Boutari στην παραγγελία σας, αυτή η after work συνάντηση θα «σφραγιστεί» με τα πιο λαχταριστά αρώματα, με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα ενός εκλεκτού αποστάγματος το οποίο με τη μοναδικότητά του προκαλεί αναπάντεχες εκρήξεις απόλαυσης στους γευστικούς κάλυκες.

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-0: Τη λύτρωσε ο Ζίρκζι στο 87′!

Ο Ζίρκζι έκανε ντεμπούτο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δικό του γκολ στο 87′ έδωσε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φούλαμ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024