Με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Καρδίτσα και τον Ολυμπιακό στο κλειστό «Γιάννη Μπουρούσης» ρίχνει αυλαία η 10η αγωνιστική της Basket League.

Μια αναμέτρηση που βρίσκει τους ερυθρόλευκους με αρκετά προβλήματα, μιας και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κώστα Παπανικολάου (αιμάτωμα στο πόδι) και Άλεκ Πίτερς (περιμένει την γέννηση του παιδιού του), ενώ αμφίβολος είναι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Εκτός έδρας δοκιμασία για τον Ολυμπιακό

Αντίθετα στην αποστολή του Ολυμπιακού έπειτα από έναν μήνα βρίσκεται ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Η επιστροφή του «απελευθερώνει» κατά κάποιον τρόπο και τον Τόμας Γουόκαπ, ενώ εκτός είναι οι Πετρούσεφ, Μήτρου-Λονγκ και ΜακΚίσικ, καθώς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα, λόγω του ότι έχει συμπληρώσει τους ξένους ο Μπαρτζώκας.

Το ρεκόρ του Ολυμπιακού και της Καρδίτσας

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από την τρίτη διαβολοβδομάδα της σεζόν εκεί όπου αντιμετώπισαν Ρεάλ (ήττα με 77-71) και Μπάγερν (νίκη με 77-69). Στο 8-1 οι Πειραιώτες στο 1-8 η ομάδα της Καρδίτσας, η οποία την μοναδική της νίκη στο πρωτάθλημα εως τώρα την έχει πανηγυρίσει στο γήπεδο της κόντρα στο Λαύριο με 84-68 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Η διαιτητική τριάδα θα αποτελείται από τους Μαγκλογιάννης, Κωνσταντινίδου και Ταρενίδης.